Brunch hos syrran idag

Idag var vi på brunch hos syrran i Nacka. Ett sånt här hus kan jag mycket väl tänka mig att bo i en vacker dag 🙂 Det skulle inte vara så svårt.. Mysigt att träffa delar av storfamiljen igen. När man har småbarn är det alltid svårt att njuta av måltider.. det tyvärr mer eller mindre att man skyfflar i sig maten fort när man får luckor mellan att passa upp på barnen. Men det var gott i alla fall. Våfflor, grädde, sylt, stekta ägg, exotisk fruktsallad, goda nybakade limpor, ost, skinka, grönsaker, äppelmust, kaffe mm. Mysigt att ses så och äta frukost tillsammans.

Pluttarna knatar mot brunchen hos syrran.
Smaskigt värre tyckte barnen som fick en våffla var med sylt och grädde, ett nystekt ägg och hemmagjord äppelmust. Laura har börjat säga ”mums” också till goda grejer hon äter, lite komiskt – låter lite för vuxet för en 2-åring. 🙂
Slafs slafs 🙂 Jodå mamma får i sig en del också – inga problem 🙂 Vi är ju hos min matguru-syrra Kicki Theander som (om jag får skryta lite) grundat det första matkasseföretaget Middagsfrid och hennes idé blev starten till en helt ny bransch. Impande really.
Alla kussarna gömmer sig/spelar björnar när grandpa spelar Björnen sover på piano och är björn.. (barnlogik)
Och sen skrämmer han dom halvt från vettet när han brakar upp och spelar världens galnaste björn 🙂 Jag var tvungen att hålla i Laura sen för hon blev för rädd. Brorsans yngsta son David och Wille hittade verkligen varandra idag kul nog! 🙂 De sprang omkring och jagade varandra som galningar och senare lekte de även vilt med bl.a. storkusin Marcus och hans kompis. Barnen hade jättekul verkligen och lättare för mig (än att vara hemma) när barnen lekte omkring mer självständigt och med andra större kusiner.
The one and only – Princess Laura! 🙂 Undrar hur många gånger per dag jag säger till henne ”you’re so cute”, kanske lite för många.. så försöker lägga till ”and smart” ibland när jag kommer ihåg. Vill inte att hon ska få intrycket att tjejers utseende är så viktigt.. Och menar ju typ att jag är så kär i henne 🙂

När vi kommit hem efter brunchen blev det desto rivigare och intensivare med barnen och allt.. Det är många timmar i rad att ha dessa vildingar när Mange fortfarande är så sjuk att han knappt kan hjälpa till. Det ska bli fint med dagis imorgon!

One thought on “Brunch hos syrran idag

  1. If some one desires to be updated with most up-to-date technologies after that he must be visit this web page and be up to date every day.
    [url=http://nadya-kandalinae27.tumblr.com/]standishKl[/url]

Comments are closed.