Hur tänkte vi nu egentligen!?

Idag började rätt bra.. Wille vaknade för en gångs skull inte über-tidigt och väckte mig.. lite senare an vanligt i alla fall.. Laura höll mig som vanligt (nuförtiden) vaken en stund på natten och behövde få en flaska välling innan hon somnade om.. Hoppas detta slutar snart! Men i alla fall.. Vi åt en relativt soft frukost. Barnen fick vara med och göra amerikanska ”French toast” som vi alla tycker är så gott. Kolla här:

Bröd som ”rullas” i vispade ägg med lite mjölk och sen steks och äts med lönnsirap (tycker jag i alla fall). Mange och barnen tar honung istället för det är nyttigare.. men inte jag int 🙂

På förmiddagen pluttade vi runt hemma och delade upp oss sen så Mange gick ut med barnen och jag jobbade lite och fick diska och städa lite. Vissa dagar när det är så här jämngrått pallar jag bara inte gå ut i en iskall park med barnen..

Laura som roar sig med att sätta mina armband på sina ben 🙂
Love this sweet little thing! 🙂 Hon e så go och kramig!

Sen kom vi på den ypperliga idén att åka till MOS gallerian och shoppa lite. Mange och barnen behövde lite grejer och så behövde vi komma hemifrån lite.. Jag behöver typ alltid massa saker tycker jag själv och älskar ju att shoppa, men försöker ha typ ”köpstopp” tills jag sålt lägenheten och inkomsterna från firman börjar rulla in (har ju nyss nystartat upp igen)..

Barnen blev fascinerade av alla lampor i taket.
Laura fick en ny gullig klänning ifrån Molo. Mitt absoluta favorit-barn-klädmärke. När jag blir rik ska mina barn ha kläder från Molo från topp till tå! Hehe 🙂
Mange med sina två småttingar. De säger ganska mycket Mange till honom troligen i.o.m. att jag pratar så mycket och kallar honom det.. Det låter gulligt tycker jag. Wille slocknade i bilen på väg till MOS.

Barnen var så sjukt intensiva och överallt bokstavligen så det bästa vi gjort var att de fick leka på lilla lekstället som fanns där och så fick jag och Mange gå iväg en stund var och shoppa. Jag trodde typ att barnen skulle rynka på näsan och inte vara alls intresserade av att leka på ministället som fanns i MOS med verkligen en mini mini-ruschelkana. Men de hade så otroligt kul där och åkte ner säkert 100 gånger var åt alla olika håll och med varandra osv.. 🙂

Här är det ett barn före dom som bara sitter där så Wille försöker i smyg putta på honom med foten bakifrån och försöker spela helt oskyldig 🙂
Swish!
Boink! ):
Aj aj aj! Inte kul tyckte Wille!
Kul att åka tillsammans tyckte de 🙂

Vi avslutade kvällen med god mat på en indisk restaurang i gallerian. Barnen var jäkligt trötta vid det här laget och vi också..

Sista timmarna var det enormt rivigt med barnen.. Oj oj vad de var trötta och jobbiga att ha att göra med. De höll på att riva restaurangen typ. Wille låg på bordet, Laura kastade gafflar överallt, de turades om att skrika så högt de kunde o.s.v. Ja ni förstår.. Jag undrar nu efterhand lite hur vi tänkte när vi drog till MOS en sen eftermiddag med en 2-åring och en 3-åring OCH var där i 5 timmar!!?

Jaja, vi överlevde.. På något sätt tog vi oss hem i bilen med 2 griniga barn, massa matkassar, shoppingkassar och så hade jag en del stylinginköp redan i bilen och min verktygslåda o.s.v… Vilket projekt.. Men var kul också ändå såklart och barnen var gulliga också 🙂 Nä oj vad sent det är nu! Måste lägga mig..

Det bara snurrar av styling-projekt i huvudet på mig nu.. är man en kreativ person så snurrar det på när man väl börjat tänka/ planera en staging t.e.x. Känns så spännande att jobba som inredare och vara business woman igen! 🙂 Och idag inkom ytterligare ett jobb ifrån en gammal lite längre ifrån vän som är lite i samma nätverk som jag. Så nu ska jag både beställa kök till huset på landet och jobba med två homestaging-uppdrag nästa vecka. Lite intensivt men WOW, himla kul! 🙂 Kram till dig! Hoppas du har en bra helg?

 

2 thoughts on “Hur tänkte vi nu egentligen!?

Comments are closed.