Jag är på rätt plats och gör det jag älskar att göra! Är du?

Oj helt slut idag efter den här veckan! Intense värre! Så kul att vara igång igen med Ribbing Styling och mitt jobb som inredare. Nästan skumt att jag fått så mycket jobb bara från dag 1 jag börjat jobba!? Men jag ser det som ett tecken från Universum att jag är på rätt plats.

Idag har jag kört runt en del i Storstockholm som vanligt (det var bra att jag investerade i en ny bil här förra året). Var först och köpte lite grejer i Kungens Kurva – det har blivit en vana att köpa grejer där och så.. så fixade några sista saker till våningen jag håller på och stagear.. Men så ringde hantverkarna in charge av huset vi håller på renoverar på landet och sa att de behövde prompt mer material på studs.. Så det var bara att åka till ett byggvaruhus i Botkyrka och köpa lite grejer där. Sen fixade jag några grejer till.. blommor och lite köksprydnader till stageingen, snabblunch (meny med vegoburgare) och sen behövde jag möta upp med målarna som målat fint i våningen…

Och sen var det bara att jobba, jobba, jobba! Bära upp allt från bilen, öppna förpackningar med ny rekvisita, ordna med lampor (stå på skyhöga stegar) och så möblerade jag om hela vardagsrummet totalt. Soffan fick en central plats i rummet framför det stora vackra fönsterpartiet och matplatsen fick stå lite mer på sidan av. Jag bytte en stor röd matta mot lite mindre ljusare mattor, de mörkare gardinerna ersattes med ljusare o.s.v., o.s.v.. Alla blommor skulle öppnas, sättas i vaser, krukväxterna skulle ner i krukor och så skulle den äldre soffan ljusas upp och lyftas fram med plädar, fårskinn, prydnadskuddar. Himla kul! Och på måndag blir det slutfinishen överallt. Det ser jag fram emot, att färdigställa all dekoration, sätta upp tavlor och speglar, bädda sängen och finalisera alla rum så man får wow-känslan när man kommer in.

Sen har det varit barnen som gällt med middag.. raggmunkar från igår och kalkonkorv, sallad mm. Lite konstig kombo, men det funkade ändå.. Ibland måste man bara göra det lite enkelt för sig. Sen poppade vi popcorn och drack Crush och lite av ett mousserande vin och kollade på Så ska det låta. Det gör att barnen håller sig lite lugnare och de gillar verkligen musiken. Rätt avslappnande actually. Ok nu måste jag verkligen lägga mig! Kram till dig!