En bra dag, fast lite oro och jobbiga känslor

Idag har varit en bra dag, fast jag har från och till haft lite av en gnagande oroskänsla och så har jag känt mig lite ledsen. Tror det delvis är att jag jobbat så intensivt och varit så på spänn hela tiden (och så är det en grej som jag inte vill gå in på här som skapat lite oro). Det har varit så kul och gått jättebra men sen när man jobbar lite lugnare efter kan det bli lite av en  tomhetskänsla. Delvis är det nog också bara normala hormoner..

Underbart fint att titta ut över vattnet ifrån Lilla Essingen idag. Det bara gnistrade om isen och knallblå himmel som ni ser.

Jaja.. Solen har strålat och jag har åkt runt i min bil och tagit mig för mina roliga inredningsprojekt. Var och tittade på tapeter och kakel på flera olika ställen. Kolla här:

Underbar tapet som jag tänkte skulle vara i sovrummet på övre plan. Det är ett ganska litet sovrum med snedtak så tapeten blir bara på låga väggar runt om och så kommer taket vara vitmålat (färgerna är ännu finare i verkligheten).
Kanske blir det den här tapeten på en liten toalett. Den ser lite ljusare ut IR.. Just love it! 🙂
Här är kökskaklet som jag i stort sett bestämt mig för. Lite klassisk/lantlig stil. Funderade ett tag på att ha en ljusblå fog emellan, tyckte det var en kul, lite annorlunda idé, men tror inte jag väljer det. Det blir ändå en tapet runtom som går i en svag blå-nougat-beige ton, så det räcker nog med saker som händer.
Här är ett liknande kakel i en köksutställning. Fräscht och fint tycker jag!

På kvällen fick jag (efter barnen lagt sig) en hel del gjort med sortering av papper, kvitton, fakturering, betalade räkningar o.s.v. Var skönt att få det ur världen. Nu väntar en homestaging konsultation imorgon (som jag fått genom en mäklare som jag jobbat med i många år, jättekul!) och så träff med en kille som ska hjälpa mg med att förnya min Ribbing Styling hemsida, ev. lite marknadsföringsmaterial och kanske att han även kommer få ge sig på bloggen. Måste också helst förbereda ett möte med en ny revisor på torsdag..

Dags att lägga sig igen. Det mest blir jobb, barn och så sova numera.. men men.. Men tur att man gillar sitt jobb! Skulle vilja vara lie mera social men har i alla fall två kul tjejkvällar inplanerade framåt och mycket roliga samtal med väninnor i telefon och så har jag varit på några andra sociala, andliga grejer faktiskt också ändå. Ok. Kram kram