Varför väljer människor att mata sig med deprimerande saker?

Haft en bra dag och kväll, himla trött nu men men.. Idag vaktade vi min väninnas barn i några timmar. Jack och Isabella kom på besök vilket våra barn tyckte var himla kul.

Jag och min älsklings-gos-gumma! 🙂

Sen kom min väninna Kristina och åt lunch med oss och så hade hon köpt med sig fina tulpaner och fika till oss, gulligt nog. Så det var mysigt att fika och prata lite. Vi har inte setts på länge, även om vi snackar i telefon hela tiden. Vi fick våra barn nästan samtidigt. Wille är bara tre veckor yngre än hennes son Jack och vi har varit vänner sedan de var nyfödda kul nog. Börjar bli stora grabbar nu 🙂

Kolla in matchen!

Här är hela gänget, Isabella (som är så gullig och hjälpsam med barnen), Jack och så Wille och Laura.
Wille och hans Mange. Han har verkligen blivit pappas pojke. Får nog se till att ha lite mer ”mamma och Wille-time” så han kan bli mer mammig också.
Wille är rätt vild nuförtiden, klättrar som en galning!
Charmtrollet 🙂
Alla på krokodilen.
Och så lektes det inne efter de mumsat i sig viltgrytan vi lagat.

På kvällen tog Mange och jag barnvakt. Jag och banvakten Ullis försonades snabbt efter vårt lilla missförstånd sist. Skönt med människor som kan prata ut om saker, försonas och snabbt gå vidare. Andra vänner som jag gillat mycket har tyvärr inte varit så som jag väl nämnt också.. Ja ja.. I alla fall så var det skönt, vi gick på bio och sen åt lite mat. MEN vi såg ingen rolig eller bra film alls tyvärr! ): ”Exfrun” som enligt dagens ”Svenskan” var värd en 5:a??!! J-kligt skumt. Jag tycker den var otroligt långsam så jag blev rastlös, tråkig, deprimerande och väldigt ångestladdad OCH jag såg INGEN poäng med den??!! Det måste väl vara som Eckhart Tolle säger att många människor i vårt samhälle på något sätt njuter på något sjukt sätt av att mata sin inre smärtkropp. Jag kanske lyckats göra mig av med min? Jag vill helst bara mata mig med positiva saker och när det gäller filmer – komedier! Och varför finns det inte fler bra komedier kan man fråga sig?! Det är sällan det kommer fem poängare som t.ex. Liar Liar eller Yes man! (älskar Jim Carrey!) Fattar inte heller vad det är för vits att titta alltför mycket på hemska nyheter. Desto mer negativt – desto större sannolikhet att det blir en ”nyhet”. De flesta krig t.e.x. lär jag inte åka ner och göra så mycket åt.. Är det inte bättre då att mata sig med bra saker stället och se till att hålla sig positiv och därmed kunna sprida positivitet omkring sig?

Ja ja.. Hoppas jag får sova ostört (av barnen) i natt.. Imorgon blir det nog badhuset med barnen (Wille har tjatat om ”swimming pool” mycket på sistånde..) och så söndag middag hos päronen på kvällen. Kan nog bli en bra dag! Är lite pirrig också för verkar som jag kanske kommer få in ett inredningsjobb till här, kul nog.. så hoppas på det. Kram till dig, hoppas du har en bra helg!

2 thoughts on “Varför väljer människor att mata sig med deprimerande saker?

Comments are closed.