Mitt liv känns ibland ohanterligt, men är tacksam ändå!

Mamma och pappa spelar fotboll med barnen. De tycker jag är grym. Men såklart är pappa bäst som kan sparka en boll typ 100 meter upp i luften… Svårt att konkurrera med.

Det var både en bra och jobbig dag idag. Vissa områden i mitt liv känns från och till ohanterliga måste jag tyvärr säga.. Och så var fallet idag. Om jag ska se min egen del så är jag nog inte alltid den lättaste människan att ha att göra med – även om alla mina reaktioner och handlingar kan kännas helt logiska just där jag befinner mig.. kan jag ofta vid ett senare tillfälle förstå den andra personens synvinkel också och inse att jag ibland reagerar ”fel” eller tolkat den andra personen ”fel”. Ja det är verkligen inte lätt med relationer alltid.. eller vad säger du?

Vi har ett dagis precis bakom där vi bor praktiskt nog. Där hittade barnen den här lilla vagnen som de hade kul med. De leker rätt fint ihop nu kul nog. De la ”Rabbi” där i och lite annat och rullade vagnen nerför en backe o.s.v. Rätt sött – vet inte om det syns här – men Wille har verkligen vuxit ifrån Laura på längden. Han ser ut som stora killen jämfört med henne 🙂

Att vara en god, tålmodig, fin mamma jämt är en utmaning.. T.ex. då Wille imorse äter frukost och vi äter ”french toast” och de får typ barnmatsfrukt till och Wille leker med maten så att han spiller blåbärsfrukten på sina vita kalsonger och sitt ben så det blir helt geggigt och sträcker upp benen och skrattar. Eller när Laura ska ta på tulpanerna som står på bordet och välter ut allt vatten. Blir typ tokig på speciellt Wille ibland. Han håller på och retas och testar jättemycket nu. Igår också när vi hämtat barnen från barnvakten var Wille helt uppspelt och i sitt värsta bus-lek-testar-mode.. Så jobbigt! Ja ja.. han är ju tack och lov inte så hela tiden. Mest är han gullig faktiskt om jag tänker efter.

Laura glad för sin nyfunna vagn. Hon är galen i små väskor nu som hon fyller med små gosedjur, legos och annat smått och gott. Himla sött. Och barnen är båda två förtjusta i sina olika gosedjur som alla har olika namn. En hel värld man kommer in i när man får barn 🙂

Vi fick en del gjort den här helgen. En IKEA-byrå som har legat omonterad i vår hall typ i närmre ett halvår blev efter mycket om och men till slut monterad (tog typ hela helgen dock).

Wille på väg till söndagsmiddagen i sin nya fina Molo-jacka (som typ jag skulle vilja ha själv). Älskar färgen! Han lyser upp i starka färger tycker jag för han är lite olivfärgad typ.

På kvällen åkte vi hela familjen till söndagsmiddag på Karlavägen. Himla skönt att komma iväg, trevligt och gott och barnen tycker det är så kul att leka med alla roliga leksaker som finns där och med sina söta kussar.

Har mycket att vara tacksam för i mitt liv, även om det är långt ifrån perfekt. Men tänk om allt var perfekt, då skulle det kanske vara lite tråkigt också för man skulle inte ha behov av att sätta upp nya mål att sträva mot (och det tror jag är viktigt för måendet att ha)! Ser fram emot jobb imorgon! Kram och hoppas du haft en bra helg! Kommentera gärna om du vill.

7 thoughts on “Mitt liv känns ibland ohanterligt, men är tacksam ändå!

  1. Ja ikeabyrån var det jag som fick göra. Du började på några lådor men gav snabbt upp. Du har nog inte tålamod för sådana saker.

  2. För att kunna fungera i relationer så behöver man lära sig att förstå att ens eget perspektiv inte är sanningen, det finns så många synvinklar som det finns människor. man behöver komma ur sin egen konversation i huvet för att kunna lyssna på någon annan. Allt är inte heller som det verkar på ytan, genom att lyssna inåt och hitta tystnaden och djupet i sig själv kommer man närmare det som är äkta och kan känna samhörighet även med andra. Det du beskriver här på bloggen är ett perspektiv som du har och du framhäver dig själv mycket tycker jag. I en relation och familj behöver man bygga upp ett vi, ett team trots olika personlighet och synsätt. Då kan relationerna utvecklas.

    1. Ja det är ju det jag skrev tyckte jag i alla fall. Jag skriver såklart bloggen ur min synvinkel. Det är mina tankar, känslor osv. Och annars håller jag med om dina åsikter my dear.

Comments are closed.