Det här tar knäcken på mig!

Det tar knäcken på mig att Laura på sistånde kommer in-vandrandes varje natt (!). ”Mamma, mamma” hör man och dörren öppnas när man är minst beredd på det. Puh! Att aldrig få sova! ): Fy vad jobbigt! Det kan vara en härlig spridning på tider. Vad sägs om 01.30 när man sovit sisådär 1 timme (i.om. att man är hopplös på att lägga sig i tid ändå..), eller klockan 04.50 när man är inne i sin djupaste sömn-mode och håller på att reda ut/bearbeta viktiga saker i drömmarna, som känns som de skulle gett ro..

Har tänkt att det är för att hon är i en ”growth-spurt” m.a.o. växer som en galning och därför är så hungrig.. för hon vill ha välling också när hon vaknar. Det räcker inte med att gosa med henne, man ska upp, tända lampor och vakna helt och rodda med kladdiga flaskor.. Hoppas det är för att hon är förkyld eller är i en kort växt-hunger-period och det kommer gå över fort! Försökte säga till vår kära 2-åring att hon inte kommer få flaska om hon vaknar i natt, bara så att hon vet det. Tror ni att det får stor påverkan på henne? Ja ja.. Nu vägrade hon dessutom lägga sig här och får kolla lite på IPAD.. Vet inte varför men hon har varit så himla speedad idag efter dagis av någon anledning.

Var annars en intensiv – ingen dag är den andra lik – dag igen idag. Var hos en nu bokföringsman idag i ett hus i Sollentuna. Himla trevligt möte och det kommer nog bli superbra med honom tror jag. Skönt att ha det gjort. Sen åt jag en jättegod lunch på Garden tror jag det heter någonting i gallerian där.. och så pep jag in till en mäklare där som har sålt en lägenhet som jag renoverat upp för flera år sen. Hon kom ihåg mig och verkade intresserad av min homestaging-business, så det var kul. Sen brände jag iväg till Gärdet för att till slut fixa nya torkarblad (eller vad det heter) på bilen. Och tvättade bilen innan på en bensinmack. Klagade för bilen blev inte helt ren efter en deluxe tvätt, så fick åka igenom en gång till. Så nu skiner den! (fy vad den sett ut den sista tiden). Känner mig som en taxi-chaffis ungefär för efter verkstan åkte jag ut till Bauhaus i Bromma för att möta upp en av hantverkarna och köpa grejer till nya golvet, nya dörrar, handtag m.m. till skärgårdshuset.

Just det hann med mycket för innan det hann jag sitta lite på kafé, göra något ärende och betala en räkning också. Jag var rätt speedad idag av någon anledning. Pratade också med massa folk i telefon. Bl.a. en kompis som också startar upp stylingfirma nu och en mäklare jag jobbat med mycket. Sen på kvällen var det full rulle med barnen som var helt vilda och trotsiga och så fick jag ge mig på att laga vår nya vegan-kasse som Mange tycker vi skulle testa.. Tog typ en timmes hackande o.s.v.. Någon avancerad pannkaka gjord på kikärtsmjöl, soyagrädde, mangold (?) m.m. och så en gryta till med kikärter, lök, curry o.s.v. Rätt gott och kändes nyttigt i.o.f.s. Och nu blogg. Ja lite väl intensivt.. måste nog försöka tagga ner lite.. Hoppas jag kan lägga Laura och sen mig själv snart, så jag blir lite mer utsövd imorgon. Kram