Snacka om att häftiga saker händer!

Haft en busy dag med massor att göra. Först roddade jag med barnen (även om Mange tar ett större lass på morgonen med barnen och lämnar) och en del grejer hemma.

Sen åkte jag iväg till våningen på Rådmansgatan som vi målat och homestageat, som såldes före visningen, för att packa ihop alla möbler, rekvisita, belysning o.s.v. Mina fina kunder hade samlat ihop nästan alla grejer åt mig och lagt ner en hel del grejer i kassar, så det gick ganska fort. Fast j-klar vad mycket grejer vi kommit in med ändå. En sådan stor våning sväljer väldigt mycket och detta var ju en mellan styling så m.a.o. möbler också förutom allt annat.

Jag använde ingen flyttfirma den här gången i.o.m. att det bara var några inte allt för skrymmande möbler i stylingen. Fast bilen blev verkligen proppad och jag fick åka en vända till efter för att ta de sista grejerna. Större delen av dagen gick åt till detta, fast det var inte så ansträngande ändå. Rullade ut till Botkyrka och lämpade in grejerna i renoveringsobjektets förråd så länge (väntar på  att en potentiell köpare ska fundera klart OCH säga att han går med på mitt motbud – hoppas, hoppas, hoppas att han vill skriva snart. Håll tummarna! ).

Snacka om att häftiga saker händer. Jag har faktiskt utvecklats som företagare för jag vågar numera fråga kunden om hen känner sig nöjd med tjänsten hen köpt av oss och riktigt pejla läget. Förr vågade jag inte det och oftast var kunden nöjd, men jag kunde undra och fundera på små saker som de kanske kunde ha tyckt jag ev. kunde ha gjort annorlunda os.v. och grubbla lite över det. Himla skönt nu att direkt stämma av och ställa de frågor jag vill. Det är ju inte alltid man får 100-procentiga svar kanske (vissa är ju lite musslor tänker man) men då har man i.a.f. gjort sitt bästa för att undersöka saken. De var väldigt nöjda kul nog.

Sen vågar jag också numera (som idag) ”sälja in mig själv vidare” typ säga att jag gärna skulle vilja hjälpa dom med inredningen i sin nya våning och att  jag uppskattar om de rekommenderar mig vidare. Och då sa kunden att dennes mamma skulle flytta ifrån sin våning på Kungsholmen och att hon troligen skulle vilja ha hjälp med målning och homestaging inför försäljningen. Vilken ”slump” (eller inte?) att hon någon minut efter dyker upp och vi kan snackas vid om det hela OCH boka ett första möte redan på måndag! 🙂 Jättekul! 🙂

Ok dags att sova.. Hoppas jag lyckas ta mig till frissan imorgon, så jag kan se lite vettigare ut! Verkligen på tiden! God natt.