Dagen började bitter-sweet men slutade rätt glatt

Dagen började lite bitter-sweet – Mange tog ut barnen och jag räknade på alla kostnader jag lagt ner på renoveringsobjektet. Jag tänkte att jag skulle få sitta som fabror Joakim och gotta mig typ.. men ack, det blev tvärtom! ): Hade pungat ut mer än jag trodde (är lite för bra på att shoppa tror jag..) så m.a.o. blir min vinst lite mindre.. men men.. Efter ett tag tänkte jag ändå att jag skulle vara nöjd med det jag tjänat, för det är en bra förtjänst för det jobb jag lagt ner måste jag säga ändå.. Så jag är rätt tacksam fortfarande.. (även om jag trodde det gått ännu bättre först).

På eftermiddagen var vi på barnkalas hos Theo som fyllde fyra år. Det var mycket barn ifrån barnens förskola.

Spiderman var visst temat på festen..
Runt och runt sprang de och jagade varandra och hade jättekul! Sött nu att ha lite större barn ändå (alltså inte bebisar) som leker runt och skojar och uppskattar ett kalas t.ex. Kul nu att de pratar så mycket om allting som händer.

Kul att träffa och lära känna de andra föräldrarna lite mer. Det har inte varit så mycket såna här grejer hittills, men det sätter väl igång nu antar jag. Wille är bara tre och ett halvt men han har det senaste halvåret börjat uppskatta vänner mycket och han pratar om dom mycket hemma.

Laura och Willes kompis Alicia lekte med ballongerna.

Sen dansade alla barnen. Himla gulligt, kolla här! 🙂

Det var kul att få gå iväg på lite kalas. Barnen tyckte det var jättespännande och var helt uppspelta innan. Men Wille blev lite knäckt över att han inte fick några presenter (även om jag försökte säga att han fick ju en godispåse i fiskdammen o.s.v.).

Laura får sin godispåse och blir jätteglad. Vi har stort sett inte gett våra barn godis så de var länge helt upptagna med sina påsar. Lite förvånande ändå i dessa ”hälso-tider” att barnen ändå ges en rätt stor påse ”vanligt” godis var. Det blev lite skrik och bråk men jag tog bort dom sen så de fick inte äta upp allt.

Tycker tyvärr att jag märkte på kalaset att våra barn var snäppet rivigare än de andra barnen, men (hoppas) det var inbillning.. Vissa andra föräldrar verkade reagera när Wille blev ledsen och gapade t.ex. och jag tänkte men va? Det där var väl ingenting, peanuts typ.. Ja ja

På kvällen var jag lite själv med barnen. Det gick bra, även om det såklart alltid är full rulle med dessa två små ”drama-queens”.

Kolla här är de i sitt esse. Kör järnet i soffan efter kalaset.
Jahapp då var den här helgen nästan slut. Den var rolig men känner mig helt slut nu. Sov så lite i natt o.s.v. så måste verkligen lägga mig nu. Ser fram emot jobb och möte med en ny homestaging-kund imorgon. Kommentera gärna om du vill här. God natt, kram