Åh nej!

Åkte iväg idag och skulle titta till hantverkarna i lägenheten jag håller på och renoverar upp. Och shit vad det såg ut! Tapeterna var upp och det var hemska tapetskarvar och i vissa rum lös det igenom mörka streck för de inte gjort ett ordentligt underarbete.. De skyllde på att det var fabriksfel på en tapet – alltså what? Jä right. De har försökt att köra någon slags snabbvariant för att spara tid och det här är resultatet.

Dessutom blev golvet i badrummet verkligen inte som jag tänkt.. Det är iofs inte helt klart så det kan bli snäppet bättre med ljus fog (som inte kommit på än) och mer belysning.. Jag bestämde mig lite impulsivt för att göra något nytt – en ljusgrå klinker med en jättefin mosaik ”bård” runt om på hela golvet.. Men mosaiken såg mycket mörkare ut på plats och oj oj vet inte.. Men det kanske blir ok, t.om. fint när väggarna blir riktigt vita (ska måla på ett fult kakel som är där nu) och när all ny fräsch badrumsinredning kommer på plats? Blir ju en fin kommod, vit, högblank och det fina vita badkaret med kromtassar mm.

Men jag vet inte vad de håller på med. De skulle varit klara i mitten på november och nu är vi inne i december och det är massor kvar att göra! Får verkligen ligga på dom lite.. Visserligen gav de fast pris men tid är ju också pengar..

One thought on “Åh nej!

Comments are closed.