Alltså jag fattar inte det här! Gör du?

Hur kan folk vilja läsa och följa de bloggar där bloggaren är så ytlig och bara försöker se så kaxig och otrevlig och snygg/mystisk ut som möjligt?!

Flera såna här bloggare skriver bara helt ytligt om saker och ting. Ingenting mer personligt eller om känslor eller något? Oftast marknadsför de ställen eller produkter bara.. Hur kan detta vara intressant att följa!? Jag tycker det är tråkigt om unga tjejer följer dessa bloggare som har den här kalla – jag är bäst snyggast, vackrast och skiter i alla andra attityden. Usch jag vill inte att mina barn ska fastna i sånt..

Tack och lov finns det en del andra, bra bloggar också såklart, men kan bara inte fatta att vissa av de populäraste har den här kyliga, bitchiga stilen.. Är det för att följarna bara tror de är värda det här? Våra unga speciellt behöver väl fina förebilder som sprider kärlek, acceptans och får dem att inse att de duger precis som de är? Eller vad säger du?