Ambulans-drama!

Underbar solnedgång som vi ser från vår balkong.

Ojoj när man trodde att det skulle lugna ner sig allting nu så blir det tvärtom! Både jag och Mange kände oss sämre idag när vi vaknade. Jag har bara en förkylning men Mange har ju varit däckad.. Och idag blev han rejält sämre igen. Han låg med trippla täcken och hade frossa, så ringde vi hit en läkare.. Läkaren lyssnade och tyckte han ”hade något” i lungorna, typ bronkit eller lunginflammation.. OCH han fick åka i albulans till sjukan! Puh! What’s next?!

Hotellet uppifrån vår balkong

Jag fick såklart ta barnen hela dagen för Mange var sängliggandes.. och jag kände mig allt annat än pigg – även om jag är var i mycket bättre form än Mange såklart.

Sen eftermiddagssolgass (från balkongen)
Också balkongvy fast inåt land

Som tur var så kom de fram till att det inte verkade vara någon allvarlig infektion eller bakterier så han fik åka hem från sjukhuset rätt fort. OCH underbart nog fick jag hjälp av familjen med barnen. Mamma hjälpte till en hel del och mina fina storesyrror (som har rätt stora självgående barn nu) tog Wille och Laura flera timmar på eftermiddagen! 🙂 Jag fick möjlighet att ligga raklång i en solstol och bara njuta och gå ner till stranden och ta igen mig en del. Det var skönt nog en pang-dag vädermässigt – knallblå himmel och solgass hela dan. Träna orkade jag inte när jag inte är bra.. kanske kan bli  imorgon. Hade egentligen tänkt åka med de andra och spela tennis uppe i bergen här. Lät himla mysigt och bra med motion.. men det får bli imorgon eller nästa dag kanske, när jag känner mig friskare.

Barnen fick – i brist på badkar bada i en tvättkorg 🙂 De tyckte de var superkul! 🙂 Ett minus med det här hotellet – att det inte finns badkar.. men men.
Wille är verkligen förtjust i sin lilla syster och kramar henne jättemycket och ofta numera 🙂

Barnen har jättekul här. Hela storfamiljen leker och busar med dom, de badar massor, de får äta massa intressanta grejer och tycker det är så kul att t.ex. ta vatten och andra drickor själva i restaurangen. De sover middag (även Wille som egentligen slutat med det) och så somnar de så lätt på kvällen ändå.. ingen läggningskamp här alls. De får så mycket frisk luft, sol och så är det väl så mycket nya intryck hela tiden antar jag, så de tröttas ut. De mår nog otroligt bra av det här så det känns bra! 🙂 Och vi också, ska verkligen njuta av den här sommar-veckan nu! 🙂