Ändrade planer skapade en stökig men underbart mysig och kul eftermiddag och kväll!

Vi hade egentligen tänkt att åka till Vindö idag men i.o.m. att ”grandma” blivit sjuk så blev det lite ändrade planer och vi ska ses med storfamiljen först imorgon hos syrran i Storängen istället. Istället åkte vi ut till Christina i Gustavsberg och barnen fick leka. Himla kul och mysigt! Jag och Christina lyckades i den höga ljudnivån ändå ”catcha up” och prata rätt mycket ”vuxensnack” också. Det är så viktigt med vänner och så givande att umgås med andra som har barn också, så barnen kan vara med och båda har tolerans för att det blir högljudd och rivigt emellanåt. Jag och Christina har varit vänner och umgåtts sen Wille och Jack var nyfödda, men så kul nu att se att de verkligen hittat varandra, leker med varandra och har så kul när de leker ihop. Innan har de mer lekt sida vid sida som barn gör när de är yngre.

Barnen hade så kul ihop. Lekte som galningar från början till slut 🙂
Det fanns ju så mycket nya roliga leksaker här så barnen var som i himlen. Laura brukar samla på sig en del och släpa runt på 🙂
Isabella la beslag på Laura direkt och hade henne som sin lilla docka/ lekkamrat. Laura tyckte det var så kul, hon gillar verkligen ”big kids”.  Och Isabella är så gullig mot de mindre barnen. Här var Laura lite urvaken.
Isabella, Jack (som är i Willes ålder) och Laura satt och mös i Isabellas rum.
Efter middagen innan vi åkte hem tog vi en promenad allihop till en lekpark där barnen fick leka av sig lite. De hade hur kul som helst!

Jag blev så glad av dagen. Skönt att komma hemifrån och byta miljö lite också. Komma ut på landet lite ju. Ok imorgon väntar påskafton med storfamilj och barnen ska få påskägg och några små presenter. Idag fick de en present var i förskott. Det är så kul allt sånt där tycker jag. Få köpa söta saker till dom och slå in.. Och det ska bli så kul med ”egg hunt” imorgon 🙂 Ok hög tid att lägga sig! Kram