Äntligen fick pluttarna bada! :)

 

image

Idag bestämde vi oss för att det var dags att åka iväg till badhuset. Vi har tänkt på det länge men inte kommit iväg. Barnen glömmer ju bort vatten och vad de lärt sig om man inte går regelbundet. Det var himla mysigt.

Wille var rädd i början men sen började han simma som en galning! Var nästan lite läskigt kaxig med hur bra han kunde simma – med sina ”arm-things”. Men så kul att han bara älskade det 🙂 Laura var lite mer rädd hela tiden.. hon satt som en krabba på oss nästan under hela besöket. Bubbelpoolen var populär också – och skönt för då kan de inte sticka iväg så långt – så man har bättre koll på dom.

Mange och jag unnade varandra att gå iväg och simma själva också typ 20 min – så lite motion blev det till slut – äntligen! Ville träna i veckan men jobb mm kom emellan.

Låsen var väldigt fascinerande tyckte Laura.
Låsen var väldigt fascinerande tyckte Laura.
Vår favorit "little lady", alltså hon är bara för go :)
Vår favorit ”little lady”, alltså hon är bara för go 🙂

Laura var med Mange i duschen och bastun och hon hade varit så gullig och charmat alla där med sina små sånger och sött prat :). Vi bestämde oss för att byta – det blir ju för mycket att jag är med Laura och Mange är med Wille annars… men det ska vi försöka ändra på. Hon har hittills varit väldigt mammig,  men hon kanske blir en riktig pappas flicka till slut.

2 thoughts on “Äntligen fick pluttarna bada! :)

Comments are closed.