Äntligen frissan! Före- och efterbilder

Jippi kom till slut iväg till frissan idag. Var på en schysst salong i Vasastan. De flesta som jobbar där är väldigt erfarna frisörer som jobbat i många år, så det kändes ju tryggt. Men måste säga att hon som skulle göra mitt hår såg ut som ”hej-kom-och-hjälp-mig” själv i håret (långt, rött, slitet med rätt mycket mörk utväxt).. men men försökte ställa in mig på att inte ”judge a book by it’s cover”..

Vi dividerade länge om hur jag ville ha det. Jag ville lägga blonda slingor i min utväxt på något sätt och så ville jag väl att något nytt/ mer skulle hända i håret också typ.. Sen tittade vi på lite olika bilder och jag visade en guldig/brun nyans jag gillade och så sa jag att jag ville ha riktigt ljusa slingor som lyser i det och att det inte skulle vara små slingor så allt blandas och ser grått ut eller enfärgat ut – snarare randigt.. Fast hon vågade inte göra som jag sa eller missuppfattade mig – eller lite av varje.. Så känns som alla vägar går till Paris när jag går till frissan.. Visst det ser väl lite mer randigt ut och lite annorlunda ut än innan – men efter några tvättar så blir det nog ungefär som sist ändå. Ja ja, hyfsat i alla fall.. Men hon gjorde tvärtom det jag menade. Jag menade ljusa slingor som lyser i en guldigare grund, men hon gjorde istället guldiga/bruna effekter i ett blont hår typ.. Ja ja, det är bara hår och det kommer säkert kännas ok och så skönt att klippa av rätt mycket. Hon sa att hon skulle klippa max 2 cm, men hon måste ha klippt mycket mer – fast det behövdes väl så det kanske var bra i alla fall.

Före, oj oj n need of a cut!
Oh dear, hur kunde jag låta det gå så långt ordagrant!
Och efter. Passar på att be lite.. närrå 🙂
Efter. Det bra mycket mer välvårdat och prydligt ut i.a.f.!
2 cm, yea right! Men men.. Blir nog ok som sagt. Den guld-bruna färgen brukar tvättas ur rätt fort.

Ja ja, det var en rapport från frissan. Har du en bra frissa? Lyckas du få ditt hår som du vill när du går dit? Är det bara jag som tycker det kan vara knepigt?

2 thoughts on “Äntligen frissan! Före- och efterbilder

Comments are closed.