Äntligen har jag bestämt mig!

Nu har jag kommit fram till ett beslut. Det känns inte som att Universum tycker att jag ska ha ett vanligt nio-till-fem-jobb och vara anställd just nu. Och jag vet egentligen inte varför jag fick för mig att det skulle vara bättre. Jag har drivit mitt egna företag Ribbing Styling och jobbat som inredare, stylist och personlig shopper sedan slutet på 2007 och det har varit jätteroligt!

Det är väl dessa barnafödar- och småbarnsår som gjort att jag automatiskt fått tagga ner på businessen och så har jag tappat bort lite vad jag vill göra o.s.v. Varit mammaledig mycket senaste åren (två gånger) och så har det ju varit väldigt intensivt med barnen i början.

Jag har under dessa år hela tiden haft igång större renoveringsjobb, men jobbet inom firman har jag dragit ner mycket på. Men men, nu har jag och en inredarkollega – Anita Stefanik, som jag jobbat mycket med de senaste åren, bestämt oss för att köra igång med full fart tillsammans under mitt firmanamn Ribbing Styling. Det ska bli så roligt! Vi kommer ta både inrednings-, homestaging- och övriga stylistuppdrag.

Hon har också väldigt spännande grejer på gång som involverar jobb utomlands och t.om. vissa medier (som har varit på min drömlista länge). Superspännande ska det ju vara att leva och jag väljer att leva med livsfilosofin att allt är möjligt och att jag (precis som du) är värd bara det bästa!

Under tiden ska jag såklart fortsätta att växa och ha kul med jobbet som bloggare också!

7 thoughts on “Äntligen har jag bestämt mig!

Comments are closed.