Äntligen nya före- och efterbilder! :)

Här är nu före- och efterbilder på homestagingen vi gjort i Midsommarkransen. En jättefin lägenhet med högt läge som med ommöblering och styling blev toppfin! De valde en homestaging nivå liten hos oss på Ribbing Styling. Då utgår vi ifrån kundens möbler, men kommer in med mattor, belysning, tavlor, speglar, prydnader, massa kuddar, plädar och såklart växter, snittblommor och frukt.

Min kund blev urnöjd och tyckte spontant att det såg väldigt mycket större ut. Katarina sa: ”Superfina bilder!!!” och ”superfin styling!!!” nyss till mig i en chatt här. Himla kul när det blir en sådan omvandling och man får sån positiv feed-back! 🙂

Ja det här är i alla fall rätt hörn av rummet. Sideboarden här flyttade vi till andra sidan rummet.
Vardagsrummet ut mot balkongen efter. Vi gjorde en total rokad och möblerade om. Bordet var före på helt andra sidan av rummet – till vänster om soffan. Vi kom in med ljusa skira gardiner som gav en mjukare känsla men som ändå behöll ljuset i rummet.
Vardagsrummet med soffgrupp före
Efterbild på vardagsrummet. Soffan fick en nyare, fräschare look med flera ljusare kuddar, mysiga plädar och så tog vi in en beige, fin matta (de hade ju innan bara en svart, mönstrad matta under matplatsen). Fönstret rensades mycket på saker och vi ställde in lite ljusa prydnader och en växt.
Hörnet där matplatsen stod innan.
Efterbild på vardagsrummet från andra hållet. Hit flyttade vi sideboarden (där stod matplatsen innan).
Vardagsrummet mot hallen efter. Sideboarden som tidigare hade en svart TV på sig tog vi fram genom prydnader och genom att spika upp en spegel ovanför. Speglar är underbara att möblera med för de lyser upp rummen, ger en lyxig känsla, reflekterar ljuset och öppnar upp rummet.
Balkongen före
Balkongen efter. Livades upp med fårskinn, plädar, kuddar och vårblommor. Lite starka färger kan ”pigga upp” känslan på en balkong på mäklarfoton och visningar.
Förebild på köket
Köket efter. Mycket rensning av saker och så kom vi in med prydnader, växter och frukt i vitt och grönt.
Förebild på köket från en annan vinkel.
Köket efter. Mycket rensade kunden och så neutraliserade/ljusade vi upp bordet lite med en duk.
Köket före
Köket efter
Toaletten före.
Toaletten efter. Flera gröna duschdraperier togs bort och vi kom n med nya ljusare handdukar och prydnader.
Förebild sovrummet
Det fina sovrummet efter. Istället för hylla över sängen, satte vi upp en spegel. Det gör att tapeten ”neutraliserad lite, spegeln reflekterar ljuset och gör att rummet ser större ut. Sen bytte vi ut lite kuddar och kom in med lite fler prydnader.

Så glad! Det här objektet var så roligt att jobba med! Håller tummarna för att försäljningen går jättebra nu! Kolla in Kyndelsmässogränd 15 på hemnet. Lägger ut länken snart.

Anlita gärna Ribbng Styling när du ska sälja din bostad för att maximera försäljningspriset. Homestaging är numera en avdragsgill försäljningsutgift. info@ribbingstyling.se 070-734 05 21 www.ribbingstyling.se

4 thoughts on “Äntligen nya före- och efterbilder! :)

Comments are closed.