Är som ett VRAK!

Känner mig verkligen som ett VRAK rakt upp och ner! Hela kroppen känns i obalans, plufsig i brist på träning, förkylning på gång, så undersövd så det är ett skämt o.s.v., o.s.v. Måste försöka stoppa stressen och bara tagga ner och ta hand om mig själv nu faktiskt inser jag. Det som jag brukar säga till andra. Och vem vet genom det här kanske jag påminner dig om det också. Har man inte hälsan, har man ingenting brukar Mange säga och det stämmer ju faktiskt..

Fast förstår mig verkligen inte på att han åker iväg på ett enligt mig sjukt asketiskt yoga-läger i Örebro med bara 2 minimåltider per dag, yoga 4.30 på morgonen och 1,5 h minst långa yoga-pass på morgonen – PÅ FASTANDE MAGE?!! Inget kaffe såklart och knappt duschmöjligheter? Alltså what – who are these people som VILL åka dit?! FRIVILLIGT!? Jaja (hoppas jag inte ofendade någon nu), sidospår.. Ta hand om sig var det. Sagt och gjort! God natt! Finns det fler som är i detta state, eller är ni alla i perfect shape o.s.v. nu?

10 thoughts on “Är som ett VRAK!

  1. Vi har en tuff situation kära du och förstod nog inte hur mycket jobb det skulle vara att ha två barn. Vi har ju fina barn och hoppas vi kan hjälpas åt att ta han om dem och varandra. Kramar och styrka😊

  2. Här är en till som varit i samma skick i många år! Skönt att du säger som det är. Ett VRAK ja, stämmer helt. Men så kommer stunder, nån timme här o där eller dagar då man plötsligt mår bättre. Jag har också barn tätt fast två år emellan men den äldsta har adhd så det har varit som tre barn i ett. Hysteriskt jobbigt under många år. Vi kunde inte ha egentid på flera år dvs det gick inte alls att vara ensam med de två barnen så den andra kunde åka ifrån. Ofta tog vi varsitt barn för det underlättar mkt. Det är mitt tips tror jag…att dela på barnen ibland. Kämpa på och kram.

    1. OK, lät tufft Miriam! & tack för tips. Vi borde göra det oftare, blide inte riktigt av för oss, men ska nog försöka få till det.. Det blir lugnare för barnen och de behöver nog få egen tid med en förälder också. kram

  3. Och jag iom att jag fick kritik för att skriva negativt om yogalägret kan jag säga att jag tror det är en underkur för hälsan – om man pallar med det. Även en riktig bantning/ utrensningskur.. jag var med en vecka (!) för några år sen och gick ner flera kilo på en vecka.. Så det är jättebra för de som har disciplinen som krävs.. jag har den inte bara.. eller jag vill göra motion som är skön/ rolig – klarar inte av någon annan form. Om jag ska göra yoga gör jag en lugnare typ hatha yoga variant som jag tycker är både effektiv men lugnare och skönare tempo och schysst, mysig musik mm..

Comments are closed.