Att få sparken – det bästa som kunde hänt

img_0769

I somras fick jag sparken ifrån ett jobb som jag trodde var det som var meningen för mig och jag tyckte jobbet var rätt kul ändå.

Eller det var en provanställning som inte blev förlängd. Kanske p.g.a att chefen som var värsta festprissen inte tyckte jag drack tillräckligt? Eller var det för att jag har minibarn och måste vara hemma någon gång per termin när dagis är stängt? Vad vet jag? Förstod det inte då och inte nu heller riktigt.. Men men.. I vilket fall är det verkligen ingeting som jag ska skämmas för eller behöver hyscha om!

En av mina ”Gurus” Michael Beckwith säger att man kan försöka vända på allt och bemöta det man trodde var det det värsta som kunde hända med tanken ”what if this is the best thing ever!?”. Rätt coolt och ofta stämmer det ju! Ha! Jag skulle annars aldrig ha fått idén till att börja blogga och dra igång med all min energi! Och det måste vara meningen att jag ska blogga – jag bara sögs in i det.. Varför annars skulle jag vara uppe till 02.00 på nätterna och ha mörka ringar under ögonen – fast jag hittills knappt tjänar några pengar på det? Har också fått höra av andra bloggare att det är otroligt hur många läsare jag fått redan – har bara hållit på några månader.

Jag har fått så bra respons och uppskattning och många som jag inte trodde skulle följa mig gör det, vilket kan vara både läskigt och kul. Jag ”outar” mig rätt mycket som bloggare och det känns ibland tryggt att tänka att nej den och den skulle aldrig ha tid att läsa min blogg..

Det känns hursomhelst som det här är mitt sätt att ge något till andra människor av det som är jag och allt det jag lärt mig OCH samtidigt VET jag att jag framåt kommer att kunna tjäna bra på det. Pengar är ingenting fult utan bara energier egentligen som vi alla behöver för att kunna leva. Så återigen tänker jag att allt kanske är precis som det ska vara.