Att känna sig totalt misslyckad!

Kom i en fet dipp idag då allt bara kändes sjukt jobbigt! Kom på att jag bara kände mig allmänt misslyckad. Misslyckad som mamma, kvinna, partner, samhällsmedborgare, arbetstagare, ja typ på alla livets områden. Det känns som en kamp hela tiden, mycket kaos och mycket stress.

Förstår inte hur så många andra människor och familjer i alla fall kan verka vara så organiserade, strukturerade, lugna, harmoniska o.s.v.? Är det så mån tro? Eller har alla familjer sitt kaos, sina ”hundar begravna” och bråkar som galningar inom hemmets fyra väggar (samtidigt som de lägger upp bilder på sociala medier där de ser ut som de perfekta familjerna?) Vad tror du? Bara skönt att dela om det här – och vem vet någon kanske känner igen sig?

3 thoughts on “Att känna sig totalt misslyckad!

  1. Jag tror att de flesta har det jobbigt då och då men långtifrån alla pratar om det öppet. Märkte det då jag själv var I en djup svacka för en massa år sedan, det var väldigt svårt att hitta likasinnade att identifiera sig med . Vi kanske har det gemensamt att vi har förstått vikten av att dela med sig även då det är jobbigt i livet, helt enkelt är för att det hjälper?

Comments are closed.