Att vara småbarnsmamma är att vara ”on call” 24/7

img_8106

Helt slut. Är ingen lek att vara småbarnsmamma alltid.. Att ha så små barn som vi har gör att man måste ta hand om dom 24/7.. inte många lugna stunder per helg.. Verkligen ett nytt liv att ha barn.. och mer än ett. Är såklart otroligt tacksam för dom, men ibland tar energin slut och det kan kännas som att allt är kaos.. vårt hem som blir stökigt hela tiden, barnen som är överallt och tar sig för saker de inte ska gång på gång (hårtorken, rosten, häller ut handkräm mm mm), de ger sig på varandra osv.. Wille ramlade också ordentligt idag från sin matstol och började störtblöda näsblod, så det var blod överallt. Och det är lätt att falla in i att verkligen klocka varandra, när Mange och jag går iväg själva någon enstaka gång per helg.. Wille vägrade lägga sig förrän kl 22.30 typ.. han råkade somna till i vagnen sent innan middagen (utan att vi märkte det) och då kan det bli så här.. Det var när vi var på väg hem ifrån att ha varit och träffat en trevlig familj som har en son som är Willes kompis.

Jaja vi har också haft det hur mysigt som helst i helgen med allt vad vi gjort med barnen.. vi njuter verkligen av dom också såklart.. Den här småbarnsperioden kommer ju ta slut och det kommer bli lite lättare (säger folk i af) när barnen blir lite mer självgående och så.. (om en del år men ändå..). Ok det var allt för mig för idag.. Hoppas du får sova gott nu. Kram

2 thoughts on “Att vara småbarnsmamma är att vara ”on call” 24/7

  1. STOR igenkänning från den tiden. Jag stod verkligen och nästan grät ibland om Johan var en kvart försenad! Vissa tänker att då är man otacksam osv men det handlar inte om det. Ibland blir man bara helt slut! kram!

Comments are closed.