Baking from HELL!

Jag var lite sugen på att baka och ha lite kaka till fikat.. så bestämde mig för att baka en sockerkaka med lite kakao och aningen lönnsirap i. Allting gick hyfsat, även om det var intensivt med barnen som fick vara med. Allting tog väldigt lång tid dock och tänkte åh äntligen när jag till slut fick in kakan i ugnen. Men lugnet höll inte i sig länge.. jag upptäckte inom kort att kaksmeten läckte ut ur metallformen och droppade ner i ugnen.. ):

Ja så här fint såg det ut när jag fått ta ut kakan ur ugnen och försökte få den att inte läcka mer och så rann allting ut istället.. Och här har jag torkat upp en del, men typ hela kakan låg uthälld på vår spishäll innan.. Puh! ):

Jag är verkligen inte född med slickipotten i hand.. Men det blev en kaka till slut i alla fall som var god och gick hem hos både pluttar och Mange.. Fast snygg var den inte direkt. Hällde över i den här kakformen.. Jaja, jag har ingen prestige i sånt här, att vara en god husmor typ.. nej, skönt det! 🙂 Är du bra på att baka?

Otroligt vacker va!? Men den var i alla fall god! Och det är väl det som är huvudsaken kanske? 🙂