Baklava, förorten och make-overs

img_6848Idag var jag ute i en förort ganska långt utanför stan och kollade på en lägenhet som jag ska totalrenovera. Det ska bli skitspännande – jag älskar make-over-kicken man får när man gör om en gammal ful lägenhet till en jättefin, tipp-topp lya! Passade på att handla i en affär därute och var chockad över hur otroligt billigt allting var! 3 gurkor 10 spänn, 10 frallor direkt från ett bageri i närheten = 10kr! (är verkligen inte ekonomisk vanligtvis men kunde inte undgå..) Och så hade de hur mycket färsk baklava som helst, så köpte hem lite och unnade mig till eftermiddagsfikat. Så gott 🙂 Jag vet inte om jag inbillade mig, men jag tyckte folk var mycket trevligare där också (apropå allt man hör om förorter som den här), ungefär som på landet, inte så stressade och bättre energier. Att bo i innerstan kanske inte är det bästa ändå.. Annars försöker jag kurera vidare ifrån min förkylning (därför har jag för en gångs skull varit lite hemma också på dagen).. Imorgon väntar ett spännande möte med hantverkare för att planera lägenhets-make-overn, åh sen får jag börja med det jag älskar, att välja ut all inredning – kök, tapeter, väggfärger, kakel mm. Så kul! 🙂

91f1692c06b85dac_3185-w250-h250-b0-p0-home-design

unknown

Alltså kolla de här köken där man kombinerar vitt/marmor och guld, så snyggt! 🙂