Barnledig kväll! :)

img_8770

Ikväll lejade vi vår topp-barnvakt och lämnade av barnen där och gick på bio. Wille tyckte det skulle bli kul men Laura var lite mer skeptisk.

Innan så åt vi dumplings i spicy kinesiskt soppa som är underbar.

Så skönt med ett break.. Vi var lite osams innan, men efter bion var det som bortblåst och det var helt andra energier mellan oss 🙂 Bio blir som en fin meditation – ett avslappnande andhål mitt i ekorrhjulet.. Extra välbehövligt och skönt i.o.m. att dagis är stängt imorgon.. (ggr)

Mysigt att vara i stan OCH lediga! :)
Mysigt att vara i stan OCH vara lediga! 🙂

img_8607

Det hade gått bra hos barnvakten skönt nog, men de var ändå jätteglada att se oss och vi fick stora kramar. Mange fick en extra stor kram av Wille som är så pappig nu så det är bara pappa som gäller och han vill följa med pappa överallt. Han vill knappt veta av mamma snyft snyft 🙂 Jaja, det är väl bara en fas hoppas jag..

Barnen hade fått äta hemmagjorda kanderade äpplen (!) och tacos. Ullis som vår barnvakt heter är lite mer huslig än vad vi är kan man lugnt säga 🙂 Väl hemma la sig barnen fort skönt nog. Sen återstår bara att få ordning på kaoset här hemma lite också..

Tacksam för att du följer bloggen! Jättekul, antalet läsare verkar växa snabbt nu! 🙂 Ge oss gärna dina kommentarer här! 🙂