Bemz-frukost med Designers Guild

Här sitter jag i en av sofforna på Bemz iklädd Designers Guild-tyg. Finaste tyget tycker jag nästan är på goodie-bagen bredvid mig. Älskar färgerna!

Himla mysig start på dagen. Inspirationsfrukost på Bemz och Designers Guild. Jag gillar verkligen många av Designers Guilds tyger, tapeter, prydnadskuddar o.s.v. Var där med min fina vän och inredningskollega Tina. Och vilka nice godis-bags vi fick! Wow, ett jättefint kuddfodral, ett urtjusigt doftljus, handkräm m.m.

Det ser ut som IKEAs ”Klippan” i Christian Lacroix-tyg. Underbart tyg eller hur!

Rätt smart idé Bemz har också – att man kan i stort sett köpa en begagnad IKEA-soffa för typ inga pengar alls (eller om man har en) och sen klä in den i ett fint tyg så har man en ny soffa, precis som man vill ha den. Det fanns både fina linne-aktiga tyger och så sammet som jag älskar.

Visst den här soffan må se dyr ut men var inte det här tyget lite tantigt?
Designers Guilds Europa-chef håller ett litet föredrag.

En IKEA-soffa i lyxigt sammetstyg eller coolt mönstrat Designers Guild-tyg var imponerande att se i Bemz butik. Fast det kostar väl en del då tyget också. Soffodralen på Bemz börjar på typ 2,500:- nuförtiden, men för ett märkes-tyg lär det nog kosta rätt mycket mer. De kan också göra nya fodral till utgångna IKEA-soffor, så det är ju bra. En av våra soffor är en Karlanda har jag för mig.. och den skulle må bra av att fräschas upp.. fast vill nog egentligen ha en helt annan soffa.. Ja ja, får tänka på saken.

Roligt med alla tygprover.. Man kunde testa olika kombinationer o.s.v.
Jättegod frukost fick vi med smoothies, chiapudding, nyttiga smörgåsar, kaffe m.m.

Sen var jag och Tina och snackade lite styling på ett annat ställe. Himla kul och bra att vi kan bolla olika idéer och inköp med varandra nu hela tiden. Efter det gick jag till en bilverkstad i området och beställde en dragkrok som snart ska sättas på min bil. Jag fick ett pris som var under hälften av det andra bilverkstäder gett mig. Det lönar sig att shoppa runt när det gäller bilgrejer! Då kan jag låna släp och lättare flytta möbler i samband med homestaging eller inköp.

Nu har vi haft en lite vild fredagskväll med barnen. Rätt ok, men både jag, Mange och barnen var trötta. Barnen var gulliga och roliga när jag lekte med play-dough som jag hade köpt till dom idag. Det hjälper såklart att de har sådana pyssel-grejer att göra. Ok, dags att stupa! Hoppas du får en bra helg nu! 🙂