Ber om hjälp!

Jag ber Universum om hjälp med de delar i mitt liv som inte funkar/ inte känns bra. När jag gjort mitt bästa och funderat på vad som är ”min del” i saker och ting och i mina relationer och tagit ansvar för det måste jag sen ”lämna över” resten till min goda starkare kraft.

Jag ska också nu affirmera och tacka för den perfekta lösningen på det här problemet. Jag är väldigt redo och mottaglig för en lösning nu! (hoppas Universum hör mig nu! :)) Den här frasen är himla skön att luta sig mot när det blåser: ”bakom varje problem finns en perfekt lösning som väntar på att visa sig i all sin glans”. Underbar va?

Jag är också tacksam för att jag har fina vänner som finns där för mig och som hjälper mig också. Jag försöker vara öppen om allt som händer i mitt liv. Eller i alla fall dela/ bolla allting som är jobbigt med någon löpande. Och jag finns såklart där för dom på samma sätt.

När rädslor dyker upp kan jag be min högre kraft befria mig ifrån dessa rädslor eller så kan jag affirmera. Eller göra både och. Exempel på en ”rädslo-dödande-affirmation” är ”jag släpper taget om min rädsla och fylls med värme, trygghet och kärlek. Tack för att mina goda önskningar förverkligas nu. Jag förstår att Universum är på min sida och önskar total kärlek, lycka, harmoni och allt livets goda för mig. Tack Universum för det!

Ja det var lite som jag behövde påminna mig själv om idag och fint att få dela det med dig. Välkommen att ge dina speglingar på detta. Kram