Det här gör mig hel! Lyssna här!

Vad gör dig ”hel”? Gör du det du älskar att göra eller är det vissa grejer som du tryckt undan nu/inte gett utrymme i ditt liv som du kanske kan ta upp igen? Jag tror det är jätteviktigt för att vi ska må bra. Vi ska ju alla uttrycka och njuta av våra speciella talanger som vi fått. Och vi behöver inte vara absolut BÄST på det för att göra det vi älskar. Vi har alla vår unika grej att bidra med som är speciell och perfekt, för att det är det som är vi.

Jag tror att jag ska göra allt det som går i linje med det som är jag och det jag älskar att göra. Och jag älskar att sjunga och ”stå på scen” och därför ska jag göra det. Gör jag det inte mår jag inte bra och känner mig inte ”hel”. Det känns då som att jag trycker ner en del av det som är jag.

Är lite ringrostig när det gäller sången p.g.a. inte sjungit mycket på flera år i.o.m. att det varit så intensivt med barnen. Men nu ska jag komma igång igen. Det här var verkligen en impulsiv, helt oplanerad grej, men hoppas det här kan ge er lite jul-mys-stämning ändå! Kram kram från mig!