Det känns så kul! :)

Säg ärligt är typ snö-hårband tecken på att man är total-tant? Ingen använder det längre väl? 🙂 Precis tränat så ser lite galen ut, men men bjuckar väl på det..

Hej kära läsare. Hoppas du mår bra i denna snöstorm! Blä säger jag! Men det finns väl två föredelar. 1, Barnen tycker det är kul för de kan åka pulka. 2, Det är något som händer. Det inte bara grått/vitt i luften och på marken – något slags drama kanske? Inte så förbaskat trist typ.. Eller?

Jag är helt inredningsgalen nu. Det rullar stylingidéer i huvudet på mig konstant – t.om. när jag ska sova.. I.o.m. att jag haft Ribbing Styling vilande några år känns allt som nytt nu och jag håller på och researchar branschen, ”trendspanar” och forsätter bygger upp mitt möbel- och rekvisitalager. Jag bollar hela tiden idéer med roliga inredningskollegor. Jag har varit ute i massa affärer och kollat på nätet också efter möbler och andra stylingprylar.

Nu är det två personer som ska ordna min Ribbing Styling-hemsida, snygga till bloggen lite och fixa nya logga, visitkort, flyers o.s.v. Var hos Sven Ljung idag som ska göra min logga och de grafiska delarna. Ett himla trevligt möte på hans kontor på söder och jag tyckte vi kom fram till kul saker och att han hade bra idéer. Känns så roligt! T.ex. ska jag troligen trycka mina visitkort på jättefint metalliskt, lite glittrigt papper. Så snyggt! Är sugen på att göra flyern så också. Hihi! Självklart blir det perfekt för mig! 🙂 Med snygg hemsida och massa fina trycksaker kommer det vara ännu roligare att knyta nya kontakter och sälja in mig 🙂

Annars är det rätt bra. Var och tränade idag skönt nog. Det var en intensiv helg som vanligt med barnen men ändå ok, även om de är så otroligt viljestarka och bryter ihop så fort man säger nej vilket leder till att det är väldigt skrikigt emellanåt.. Laura är vår lilla baglady. Hon går omkring med typ tre små väskor med massa små prylar i och nu hade hon samlat udda barnstrumpor i också.. Ibland går hon med den här stolen ungefär som att det är hennes vagn och proppar den full med grejer. Kolla här, allt det här ville hon prompt ta med upp i sängen när hon skulle sova! OMG! 🙂

Rolig och personlig måste jag säga att hon är i af!

Förresten håller på att planera weekendresan också med mina två gulliga väninnor. Nu har vi ringat in helgen och ungefärligt resmål, så nu är det snart bara att boka och sen ha något kul att se fram emot! Längesen jag åkte på en sån tjejtripp! 🙂

Ok det var allt för idag. Mer imorgon! Kram

One thought on “Det känns så kul! :)

Comments are closed.