Det vore lyxigt!

Varit på ett givande möte idag med en homestagingkund. Hon bor i en fin våning på Kungsholmen. Jag ska ta in målare och göra en homestaging nivå mellan, d.v.s. utgå ifrån hennes möbler men även ta in en del möbler. Ska bli himla kul! Jobben rullar in, nu har jag två stagingar inbokade i början på april, jobbar med huset i skärgården och så är det några fler kunder som jag har kontakt med som troligast kommer vilja anlita mig för inredning och homestaging.

I övrigt känner jag mig uppåt. Det har rullat på rätt bra med barnen. Mange har sportlov (är ju lärare) – så han är hemma på kvällarna nu, vilket är lyxigt. Det känns kul med väninnor nu som jag umgås med och snackar med i telefon. Klart att den mesta tiden går åt till jobb och barn, men har även hunnit med lite sociala grejer också på sistånde. På fredag ska jag troligen följa med en väninnna och hennes komps och dansa på Soul train på Café Opera. Det är tydligen drag direkt från kl. 17 när det börjar coolt nog. Kan nog passa mig bra, i.o.m. att det är svårt att vara uppe för sent när man inte får sova ut med barnen.. och jag föredrar om folk inte är så på lyran.

Känner någon obalans i kroppen ändå. Borde ta mig iväg och träna snart igen och ska försöka få till mer sömn här redan i natt (förhoppningsvis).

Längtar verkligen efter våren nu. Får se om jag åker iväg på en weekend-resa kanske till södra Europa med en väninna. Mange åkte iväg i somras själv, så jag har rätt att åka iväg också nu minsann. Skulle vara otroligt skönt och lyxigt! 🙂 Ok det var allt för idag, kram kram