Din självutvecklingsresa Session 13 – Gör en ”Vision Board” på ditt drömliv

vision-board-2

Nu tänkte jag ge er en uppgift till för att lättare kunna visualisera era mål och göra så att de känns mer realistiska och lättare att tro på.

Intro: Jag har använt mig av det här verktyget och det har verkligen fungerat tycker jag. Jag har gjort flera s.k. ”Vision Boards” under olika perioder i mitt liv. När jag startade eget hade jag många symboler för framgång på min Vision Board – det var snygga väskor, bilar, bilder på drömresor osv. En annan period gjorde jag en med massa hånglande par på, för jag ville träffa en kille. Senare när jag verkligen kände att jag ville träffa en man och få barn så gjorde jag en board med fina män på, par som paddlade kajak i Thailand, bilder på bröllop och MASSOR AV BEBISAR 🙂 Jag la också in texter som t.ex. ”Cilla är gift och har 2 fina barn” (ok jag är inte gift men jag har sambo och 2 barn).

Det var inte självklart att jag skulle få barn för läkare sa till mig att det var dålig kvalité på mina ägg och att det inte var så många kvar – så det skulle bli SÅ SVÅRT – kanske inte gå alls. Men men, man ska verkligen inte alltid lita på vetenskapen och läkare bevisades helt klart! 🙂 Snacka om att allt är möjligt när man tror på det, affirmerar och visualiserar! 🙂

21c60c1f3c6bba037d01cdcfaf40d2ad

Så din uppgift är att göra din Vision Board. Du kan ta ett stort lite hårdare stort papper, en anslagstavla eller en kanvastavla. Klipp ut bilder ur tidningar, du kan klippa ut texter/ord också, du kan även skriva meningar på dator och skriva ut och klistra upp på din V.B. Kom ihåg att texten ska vara i presensform – som att du redan uppnått dina mål. Kanske vill du ha hela tavlan full av män/kvinnor för att attrahera in kärlek i ditt liv eller så gör du en tavla med t.ex. 5 områden i ditt liv. T.ex. kärlek, pengar/framgång, hälsa, lycka, barn – välj de områden som är viktigast för dig.

Låt fantasin flöda – det finns inga rätt eller fel här. Tänk att du klistrar upp ditt drömliv – precis så som du skulle vilja att det såg ut om allt var möjligt! I inlägget här kan du se exempel på Vision Boards. Det är jättekul att göra dom och så fort man påbörjar processen förflyttar man sig närmre sina mål.

Antingen gör man sin V.B. själv eller varför inte göra som vi gjorde – vi satt 4 tjejer tillsammans och gjorde våra!

def3a36c9e07d72c60a28e8910f845f3

Det var dagens uppgift. Kom gärna med frågor/ funderingar eller annan input här. Dela gärna/ sprid vidare info om Din Självutvecklingsresa. Kram

img_7073

Jag är din Självutvecklingscoach – tuna in för nya Sessioner måndag-fredag!