Din Självutvecklingsresa Session 20 Universum är på din sida!

img_1021

Jag är din Självutvecklingscoach – tuna in för nya Sessioner måndag-fredag! Ta dig tid att göra dessa övningar för din skull!

Dagens Session handlar om att inse att Universum är gott och på din sida. Du är en unik, underbar människa som behöver vara 100% dig själv och leva ett liv som är i linje med det som är du.

Det gäller att vi blir medvetna om att ofta vi tillåtit oss att bli ”kapade” av media, samhället, våra föräldrar mm som gjort att vi blivit rädda, oroliga, fått tron att det finns begränsningar, gett oss brist-tänkande o.s.v.

Nu är det dags att skapa ditt eget mindset i linje med sanningen att vi är unika, fantastiska individer, unika delar av ett gott Universum. Vi ska göra resan och lämna ”offer-mentaliteten” helt. D.v.s. tankar på att världen och yttre saker ”gör något med oss”. Öppna istället upp och känn möjligheterna till ett underbart liv fyllt av ett överflöd av lycka, harmoni, framgång och kärlek.

Intro ca 3 min

 

Session 20. Ca 5 min

Tipsa gärna vänner om denna resa/ dela vidare dessa Sessioner. Det går bra för nya att komma med närsom. Alla Sessioner ligger kvar här på bloggen.