Din Självutvecklingsresa Session 24 – Unwavering faith!

Dagens Session handlar om att fortsätta tro att du kommer lyckas med allt du vill och att allt är möjligt för dig! Jag behöver påminna mig själv om det ofta också.

Attraktionslagen säger ju att vi ska ha ”unwavering faith”, en orubblig tro. Fastän tvivel dyker upp fortsätt affirmera och visualisera dina mål.

Kom ihåg att en positiv tanke är typ 1000 gånger starkare än en negativ. Så du kan ”krossa” många, många negativa tankar som dyker upp med en positiv affirmation med inlevelse.

Kom ihåg att känna känslan att du redan nått dina mål och fira redan nu! 🙂 Då kommer du att fortsätta i riktning mot dina mål. Personer som du behöver hjälp av eller de som kan leda dig vidare kommer att dyka upp.

Du gör din nya beskrivning av verkligheten som du vill ha den och Universum och livet och omständigheterna runt omkring kommer att spegla det du ritat upp. Det blir som du tänker och känner.

Men ha lite tålamod ibland finns en ”time delay” i Universum. Ibland känns det som att man inte kommer framåt och varför har jag inte uppnått detta än eller fått det här än. Vissa mål kanske tar en vecka att uppnå och andra kan ta flera år.

Behåll din tro, fortsätt med dina affirmationer och om du fortfarande verkligen vill nå ett visst mål så kommer du göra det. Ibland förändras ju det vi vill på vägen eller så kommer vi på att vi egentligen inte ville något riktigt fast vi trodde det ett tag.

Nu tar Självutvecklingsresan lite paus över jul. Den kommer fortsätta i januari igen. Tack för att du följt med på resan. Alla sessioner ligger kvar på bloggen om du vill ta igen någon du missat eller vill göra någon igen. Tipsa gärna dina vänner om detta och kommentera gärna här om du vill. Kram

2 thoughts on “Din Självutvecklingsresa Session 24 – Unwavering faith!

Comments are closed.