Efter motgångar kommer medgång och framgång!

Oj oj, har inte haft tid till bloggen på sistånde. Lite synd för tycker det är så kul.. Men men, I’m back. Hoppas det är bra med dig! Ja efter en lite orolig period och en del motgångar i livet och bilen som brakat ihop.. känner jag nu att det vänt tack och lov. Bilen var ju fast på verkstad i Eskilstuna.. och det är fortfarande inte löst, men är tacksam att jag lyckades köra den därifrån och få den till min hemma-verkstad här. Håller tummarna att det kommer lösa sig nu. Och så har jag haft en del framgångar kul nog. Jag har återupptagit kontakten med mäklare jag jobbat med för flera år sen och de verkar intresserade av att samarbeta med mig när det gäller homestaging. Bl.a. en firma med jättetrevliga medarbetare – som de flesta verkar jobba kvar, på Östermalm. Spännande! 🙂 De bokade typ in mig på besök på en gång. Ja ibland ska man ha lite tur också! 🙂 De sa att de var på jakt efter en ny stylist och så! 🙂

Jag är ju rätt nyuppstartad och jobben har rullat in sen i jag startade i mitten på januari, så jag har inte haft så mycket tid att sälja och komma igång med nya samarbetspartners. Jobben jag haft hittills har jag fått genom mina vänner, bekanta och mina nätverk och det är jag tacksam för men ser fram emot att lägga upp mer långsiktiga, kontinuerliga samarbeten med mäklare så jag får en ström av uppdrag så också! 🙂 Jag gillar att jobba med homestaging för det är kreativt, man kan bestämma rätt mycket själv hur det ska bli (jämfört med heminredning) och så är det projekt som rätt förutsägbart flyter på från start till avslut. Jag gillar såklart inredningsjobb också men de kan vara svårare att få igenom de jobben. Kunderna förstår att de kan tjäna på homestaging och det är avdragsgillt o.s.v. men heminredning tror jag de tycker känns som lite av en lyx. (Även om jag såklart tycker att det är värt allt och det också ofta höjer värdet på en bostad – när man betalar så mycket för att köpa in bostäder nu är det egentligen snarare en lyx att inte få till en inredning så de bästa sidorna kommer fram och så man trivs.) Känner mig i alla fall positiv och vet att det kommer gå bra allting. Har varit på besök i flera villor som jag kommer få inreda framåt här också. Det ska bli himla kul! 🙂 Ja det var en liten uppdatering och ville ge vidare att efter tuffa perioder så kan medgång och framgång bara börja dimpa ner – om man fortsätter att jobba för det såklart! 🙂