Ekvationen går inte ihop!

Jag är i en sånt bra uppåtsnurr nu äntligen faktiskt.. MEN hur ska man få allting att gå ihop tidsmässigt? Hur kan man hinna med allt man vill göra!? Klyschan att dygnet bara har 24 timmar stämmer ju ändå faktiskt tyvärr..

Jag vill vara en bra och tillgänglig mamma för barnen. Jag vill jobba mina inredningsjobb, behöver få till att uppdatera hemsidan, jobba med marknadsföringen kring firman, kontakta samarbetspartners och kunder, Vill ägna mig åt mina renoveringsobjekt, med bloggen och lära mig alla nya saker kring den typ hur jag kan tjäna pengar på den o.s.v., lära känna fler blogg-kollegor och vara med i nätverk.. Vill få koll på alla de tekniska grejerna också kring bloggen såklart (och de är oändliga typ).

Jag vill sjunga, dansa, träffa vänner, gå på fester, ha fester, middagar, ägna mig åt andlighet, träna aerobics, simma, måla.. Skulle gärna vilja åka skidor också..

Ojoj även om jag tycker allting är så kul blir jag stressad av det här. Det går inte ihop och det känns som att allting hänger över mig ibland och ger mig typ dåligt samvete. Jag kan få panik och tänka att jag inte gör det bästa av mitt liv, att jag borde göra mer eller andra saker eller slösar tid på onödiga grejer..

Känner du igen dig? Hur ser du på det här? Finns det någon bra lösning? Dela gärna med dig här!

4 thoughts on “Ekvationen går inte ihop!

  1. Visst är det stor igenkännings faktor på det du beskriver. Och jag har kört på i samma höga tempo
    Men till slut tar det stopp. Man orkar inte och istället får man inget gjort alls. Från att vara social och saker på g helatiden är man som en eremit, man orkar inte ens skriva och känner sig ledsen för det. Det gäller att välja och kanske dela upp. Denna veckan eller denna dagen för det en anna för det där. Kram

    1. Oj det lät jobbigt! ): Ok, ja det kanske är ett sätt. Planera och prioritera vad som är viktigast just nu måste man väl. Kram

Comments are closed.