En intensiv fredagkväll med pluttarna

Undrar hur det är möjligt att de kan vara så "överallt" hela tiden!? :)
Undrar hur det är möjligt att de kan vara så ”överallt” hela tiden!? 🙂

Typ hela den här veckan efter dagis har barnen turats om att få utbrott, d.v.s. skrika, bråka och inte sluta på länge.. Äkta 2-års trots med fraser som ”nej”, ”jag vill inte”, ”dumma mamma”, ”Dick-dack” (Disney dags) på repeat. Riktiga ”temper tandrums” som vi säger – TT:s.. Ojojoj Mange och jag bara tittar på varandra och ger miner som att ”det här är bara för mycket/ det här är inte sant/ett skämt..

Väldigt svårt att njuta av sin middag med den här obeskrivliga ljudnivån som är typ var och varannan kväll här hemma.. Som tur är brukar det ”bara” vara ett av barnen i taget som får ett utbrott. Laura är tacksam på det sättet att hon alltid äter allting direkt när man ställer en tallrik framför henne. Wille är precis tvärtom och vi får lirka/sälja in maten som sjutton jämt för att få honom att äta. Ofta får vi till slut mata honom så han kommer igång.

Jaja, things can only get better som man säger! 🙂 Barnen är ju också samtidigt typ som sötast nu och utvecklas jättemycket hela tiden, vilket väger upp massor. Ser fram emot en ny helg med barnen. Efter helgerna är vi rätt slut, men på fredagar ser jag alltid fram emot att vara mycket med barnen. Är ju så tacksam för dom! 🙂

Kolla den här videon, här verkar de relativt lugna (men skenet bedrar..)