En kaosig, galen dag!

Jag affirmerade fram en fin, ny SUV - men glömde lägga in att den skulle funka  också.. :)
Jag affirmerade fram en fin, ny SUV – men glömde lägga in att den skulle funka också.. 

Brukar ni ibland ha en dag då typ allt går fel? Jag har haft en sån idag…

Det började med att jag var ute på lite inredningsjobb och mötte upp en kund långt utanför stan.. Där får jag inte igång bilen.. så jag får hjälp av min kund att starta upp bilen med kablar.. (pinsamt).. Sen tänker jag ok, i.om. att jag kört en lång bit och ändå verkar batteriet lägga av så kör jag från Kungens Kurva till en Suzuki-verkstad på Gärdet.. Då har batteriet och bilen kommit igång bra och allt verkar ok, men troligen behöver batteriet bytas så de beställer ett till mig.. Jag hade en lunch-date på stan så tänker att det borde funka att ta bilen nu när den verkar ok ändå..

Jahopp, det fick jag bittert ångra – kände mig som en idiot som tagit bilen! Den la av mitt i stan, mitt i bilkön på Norrlandsgatan nära Kungsgatan.. Puh! Typ 3 sällskap försöker hjälpa mig.. bl.a. en taxi-chaffis som får igång bilen men stänger av och kopplar ifrån direkt så då lägger min bil av snabbt.. Suck.. De får fick köra upp på trottoaren för att nå med kablar – helt galet såg det ut.. Mitt i alltihop kommer jag på att jag glömt besiktiga bilen i tid så om en polis kommer skulle jag ligga pyrt till.. Till slut blir jag räddad av en tuff kvinna och jag rullar och försöker knappt stanna, fast måste ju vid rödljus, men gasar då lite ändå.. jag får affirmera och håller andan hela vägen tillbaka till verkstaden på Gärdet.. Sjukt jobbigt, typ ALLA varningslampor på bilen blinkade och såklart batterisymbolen.. Men säkert tack vare affirmerandet klarade jag mig dit i alla fall, tack Universum för det 🙂

Sen var jag på en trevlig lunch och fika (fast jag blivit typ 1,5 timme sen) ändå. Träffade min trevliga inredningskollega och konstnären Anita Lovich. Det var så kul att ses och jag får alltid massa inspiration av denna kreativa kvinna. Vi pratade om fler spännande idéer och roliga projekt vi kan göra ihop framåt nu. Vi var i den fina, mysiga MOOD-gallerian – har inte varit där på länge – nästan glömt att den finns..

Vi åt god typ thaimat på detta fina rosa ställe - älskar de många lamporna!
Vi åt god typ thaimat på detta fina rosa ställe – älskar de många lamporna!
Jag är ser lite galen ut för är rätt svullen runt ögonen efter smink-tatueringen häromdagen.
Jag är ser lite galen ut för är rätt svullen runt ögonen efter smink-tatueringen häromdagen och måste ha vitt vaselin varannan timme på i 2 veckor (!) – och inget smink (!).
Me in my new brows.. Är lite orolig för är rätt mörka.. men har ju vaselin på och tror lite färg försvinner så tror de kommer bli ok.
Me in my new brows.. Är lite orolig för de är rätt mörka.. men har ju vaselin på nu och tror lite färg försvinner med tiden så tror de kommer bli ok.

 

Sen blev det fika på ett annat mys-ställe och vilka lyxiga bakverk de hade och så kaffe äntligen! :)
Sen blev det fika på ett annat mys-ställe. Lyxiga bakverk och så kaffe äntligen! 🙂

Så det blev ett fint break i kaosdagen.. Men ni ska inte tro att det var frid och fröjd sen.. Jag – tidsoptimisten och ovan-kommunalt-åkare – började dra mig mot dagis ca 15.15 för trodde då i min enfald att jag skulle hinna till dagis som stängde tidigt – 15.45 idag.. Ehe, det tog långt id att ens komma till tunnelbanan sen gick jag upp åt fel håll vid Fridhemsplan och fick gå långt till 1:ans buss.. som inte kom på lääännge.. Så kom till dagis först 16.15.. inte kul och de var inte glada.. Dessutom hade vi missat ett föräldrarmöte häromdagen och är typ de sista som hämtar varje dag (i.of.s lämnar vi senast säkert) men ändå.. Gud vad jag kände mig misslyckad..

Jag har haft barnen själv ikväll – och det har varit ok även om de var dötrötta och ”explosiva”- men man ska inte tro att man kan lämna dom 2 minuter.. kolla vad de gjorde med maten i glasen och sen drack därur mm? Är de normala? Man kan ju börja undra ibland.. 🙂

img_9943

 

 

6 thoughts on “En kaosig, galen dag!

  1. Tycker du hanterade det bra! Och du har förmågan att se det komiska i det också, det är stort! Du är en stor förebild! ?❤

Comments are closed.