En liten oas på skönhetssalongen

Var idag på Stockholms Beauty Center och fyllde i tatueringarna på mina ögonbryn och eyelinern. Rätt obehagligt i början med eyeliner men efter ett tag kändes det helt ok. Ögonen verkade vänja sig. I början känns det som att tatueringsnålen är på väg in i ögat när de gör eyelinern så man får automatiskt lite panik.

Blev som en lugn stund ändå, ett break ifrån vardagsstressen och presterandet. Skönt att bara bli ompysslad. T.ex. när man får bedövning (tack och lov) inför eyelinern måste man bara ligga med slutna ögon i 20 min och bara ta det lugnt. Kan inte kolla mobilen eller något. Det mådde jag bra av!

 

Jag och Lotten på Stockholms Beauty Center.

Lotten gjorde jobbet med mina ögon och ögonbryn. Verkligen trevlig och hon hade mycket tålamod med mig som tydligen var en lite extra känslig klient. Jaja, jag duger som jag är 🙂 Förstår mig inte på människor som klarar av att göra ”vanliga tatueringar” – de görs ofta helt utan bedövning!

Jaja, skönt nu är det gjort – och visst blev det fint? Tänk på att jag här är svullen och har inget smink i övrigt och en del färg kommer att ramla av så det bli lagom starkt med tiden. Det ska hålla i 1-3 år! Coolt va!? Skönt att slippa färga ögonbrynen eller fransarna på så lång tid 🙂 Men nu måste jag smörja med vasselin och inte ha smink igen 10 dagar.. jobbigt.. men fick dispens så jag behövde inte ha vasselin på julafton, tack för det!