En mysig dag med rolig shopping

Imorse lagade amerikanska pannkakor med barnen.. Det blir lite rivigt när dom ska vara med men det är ju kul också och de tycker det är så roligt. De blev himla goda faktiskt till slut och så gott kaffe till – en helt ok start på dagen måste jag säga! 🙂

pouring-maple-syrup-pancakes

Sen hade jag egentligen tänkt åka iväg själv och träna för det blev ju lite intensivt och uttröttande igår och allt.. Men det blev istället att alla ”hängde på” istället till simhallen.. Jag tränade vattengympa – tantvarning – jag vet – men bra träning och jag är ju en sån vattenmänniska. Sen blev det lite mer bad med pluttarna – Wille bara älskar det, och Laura verkade tycka det var mysigt också.. men vill inte prova ”simma” så mycket själv än och är lite rädd fortfarande i hela situationen.

Efter lunch åkte vi till Nacka Forum och shoppade lite. Barnen var lite överallt as usual och skrek ibland högt så folk tittade, men men det kändes överlag ok även om det alltid är intensivt.. Vi turades om lite att vara i lekrummet med barnen och en av oss fick shoppa i taget..

Princessan Laura övar sin vink i sina pyjamas-brallor - som det blev att hon fick på sig idag.. :)
Prinsessan Laura övar sin vink i sina pyjamas-brallor – som det blev att hon fick på sig idag.. 🙂

 

Barnen måste med jämna mellanrum "mutas" med olika förfriskningar. Här med goda, rätt nyttiga smoothies typ.. Det var populärt.
Barnen måste med jämna mellanrum ”mutas” med olika förfriskningar. Här med goda, rätt nyttiga halvfrusna smoothies typ.. Det var populärt.

Kul nog så hittade vi massa roliga kläder till barnen. Självklart med mycket glitter, metallic och paljetter 🙂 Hihi, älskar att shoppa! (och de behövde ju kläder så med gott samvete..)

img_0128

 

Laura dök ner i klädhögen. Blev så kär i sina nya mössa!
Laura dök ner i klädhögen i sin mysiga pyjamas vi köpte idag. Hon blev så kär i sina nya mössa!

Det var en ok, soft dag idag fast lite mycket med både pannkaksbak, simning och shopping på samma dag kanske kunde vi känna i efterhand. Alla ”utflykter” blir ju lite projekt med två små barn. Men vi har ändå kommit fram till att det är bra för oss att ha minst en ”utflyktsdag” per helg för det blir mycket mindre bråk då åt alla håll.

2 thoughts on “En mysig dag med rolig shopping

Comments are closed.