En riktig rysare – men det verkar gå bra det här nu! Jippi! :)

Tacksam! Det har varit en riktig rysare med försäljningen av mitt renoveringsobjekt. Men jag har haft is i magen och propsat på flera visningar och igår tyckte flera jag pratade med att jag skulle ta ett bud som låg på en ok nivå ändå. Jag skulle tjäna mig en hacka, men jag hade med tidens gång ändå börjat hoppas och affirmera att den skulle säljas för mer.. (och det har tagit lång tid och kostat rätt mycket) så det kändes lite trist ändå om det skulle stanna på det budet. Och igår kände jag mig lite arg p.g.a. hormoner och sömnbrist och tänkte att nej den där budaren ska minsann inte ”vinna” över mig.. och så är jag såklart lite av en ”gambler” också. Jag tar risker.

Så jag sa till mäklaren att tacka nej till budet från mig. Och vad händer? Jo, mäklaren sms.ar på morgonen att en ny spekulant var intresserad och att han skulle visa lägenheten för hen idag på eftermiddagen. Men så ringer han vid lunch och säger att hen hade backat ur MEN att spekulanten som gav det ”ok-men-inte-topp-budet” ville möta mitt ”kompromiss-bud” som var lite upp från hans och mäklaren sa att vi skulle signa idag. Jag tänkte ok, var fortfarande inte tok-nöjd, men ganska nöjd ändå.. MEN sen ringer mäklaren igen lite senare och säger att nu hade det hänt grejer igen och det fanns flera till som var intresserade och att han skulle visa lägenheten för en till spekulant som verkade jätte-intresserad och att han tyckte vi skulle avboka det nobbade signandet för att avvakta att fler var intresserade. Mäklaren hade redan tagit bort lägenheten ifrån nätet och allt – och just det hade lett till att folk blivit mer intresserade.

Oj spännande vändningar hela tiden! OCH sen sen ringer han först och säger att vi har två som kan tänka sig samma bud som vi skulle ha signat på och att det kan bli budgivning OCH sen får jag ett sms där det står att vi fått in ett högre, bra bud! Hihi, jippi! 🙂 OCH de är inte klara! Mäklaren skulle ta ”kväll” nu och gå på middag, så skulle inte göra något mer åt detta ikväll, men sa att vi får se hur det utvecklas imorgon! Spånande! Håll tummarna för att det fortsätter lite till imorgon! 🙂

Tips! Anlita mig som projektledare för er renovering. Då kan ni köpa ett renoveringsobjekt och jag kan hjälpa till med renoveringen innan ni flyttar in t.ex. eller kanske er nya sommarstuga?! Eller låt mig hjälpa till med homestaging när du ska sälja din bostad för att maximera försäljningspriset. Eller så kanske du vill ha hjälp med din heminredning – varför inte bo i en miljö som gör dig harmonisk och glad varje dag? Kontakta mig nu! 070-734 05 21 info@ribbingstyling.se