En sorglig dag då man funderar på meningen med allt

images-5

Idag var en tung dag då vi samlades i familjen för gravsättningen av en person som dött i vår storfamilj. Så sorgligt. Bara drygt 40 år och lämnar efter sig en fru som blir änka alldeles för tidigt och flera barn som är långt ifrån vuxna.

Man undrar man vad ”Gud” eller ”Universum” kan ha för tanke med det här? Och självklart kommer det tvivel på om det verkligen kan finnas en god starkare kraft när något sånt kan hända. Men jag vill och väljer att tro att hans själ lever vidare på något sätt och att han har det bra där han är. Och inga av oss kan smita från döden i längden..

28okt

Döden är ju såklart en del av livet.. Vissa barn dör redan i mammas mage, en del när de är 10 år, och andra lever som min mormor till de är 98,5 år.. Det är väl inte så att Gud har lovat oss att vi alla ska leva till vi är minst 60 år eller 85..

Men tufft att ta detta ändå. En otrolig sorg och saknad för vår storfamilj. Och man tänker att om det här kan hända kan ju vad som helst hända när som helst och det kan vara en väldigt otrygg känsla.

Men jag tror vi vinner på att försöka ha tillit till livet, tro att det finns en god starkare kraft och att vi är och kommer bli omhändertagna den dag vi lämnar det här fina livet. Så måste man nästan tänka för att det ska kännas ok att leva (också när man tänker på alla krig och alla oskyldiga människor som dör hela tiden runtom i världen). Kram till er alla

2 thoughts on “En sorglig dag då man funderar på meningen med allt

  1. Fint skrivet syrran och håller med, det väcker många tankar och känslor. Många frågor också. Varför har malt runt i mitt huvud den senaste tiden och också ilska. Fast det finns liksom inte nån att vara arg på???❤️❤️❤️??????

Comments are closed.