En wicktig barnhelg.. Intense men ok

P.g.a. Manges blindtarmsoperationen var det jag och barnen mycket i helgen. Intensivt men fint och mysigt att umgås så mycket med dom. Allt känns lättare nu också när vädret är lite bättre o.s.v. Efter gospelkonserten i fredags kväll hamnade vi i Vasaparken. Otroligt vilken fin, lyxig park för barn och jag tyckte det var kul också men alla trampoliner m.m. som finns där. Är en stuts-människa 🙂

Ute vid skate-rampen med barnen och vi tog med sparkcyklar och trehjulingen.. Wille åkte lite i rampen med sparkcykeln..
Storhandling och så kunde jag checka in Wille på lekstället där. Skönt att bara ha ett barn att handla med. Han bara älskade det dessutom. Massa klättergrejer och så en typ dagisavdelning och andra barn att leka med.
Sen var vi i Nacka Forum och åt lunch och sen fick de leka i lekrummet där.
Och så lite sandbox.. Laura propsade på att gå ut i nattlinnet.. Tja vad gör det om hundra år..

På söndagseftermiddagen fick jag lite paus tack vare att Mange repat sig lite och fick cykla riktigt mycket och gå på en andlig grej.. Helgen avslutades sen med söndagsmiddag på Karlavägen hos barnens Grandma och Grandpa. Kusinerna hade jättekul ihop. Clara var gymnastik-coachen kolla här! 🙂

Igår hade jag en av mina värsta kaosdagar någonsin. Bilen kraschade ihop mitt på motorvägen på väg till en personlig styling kund i Västerås. Och de var ett oändligt ringande till försäkringsbolag, verkstäder och fanans moster.. Oj, var så mycket sjukt irriterande grejer hela tiden.. Och så min kund som prompt ville att jag skulle komma och hjälpa henne med en ”färg och stilkonsultation” och en ”garderobsplanering” mitt i alltihop. Hon fick hämta mig nära verkstan och så lämna mig vid tåget (stackarn). Men men, det gick bra och var kul och det kändes bra att man fick något vettigt gjort den dagen.. Puh! Men bilen är kvar nu i Eskilstuna (på verkstaden dit den bärgades(!)).. men det är väl inte mer än att sätta sig på ett tåg och hämta..

Ikväll.. pluttarna såsar framför IPADen.. där sätter jag alltid på engelska grejer så de får mer av det.

Har just sålt vår juniorsäng. Skönt att bli av med! Blocket är ju grymt. Vi har båda barnen i en våningssäng nu i ett rum. Wille sover uppe nu. Funkar bra skönt nog. Ok dags att bada med barnen. Nöjd i övrigt förresten för har uppdaterat min hemsida själv idag.. Har lite fler nya bilder osv att lägga upp men lite bättre i af.. kolla här.

Anlita oss nu för hjälp med homestaging, inredning och renovering! 🙂 070-734 05 21, info@ribbingstyling.se