Ett historiskt ögonblick – jag har joggat! :)

Kanske läge att motivera sig lite till med nya glammiga joggingskor? :)
Kanske läge att motivera sig lite till med nya glammiga joggingskor? 🙂

Det kan vara lite jobbigt ibland att åka iväg med barnen, men att vara hemma och inne en hel eftermiddag och kväll är ingen hit direkt, blev vi påminda om idag.. jaja vi hade såklart en massa kul också, men det blir lite instängt..

Kände mig slut i huvudet och har tänkt i flera dagar att jag vill gå på någon typ dansaerobics eller så. Hörde en hälsa-träningsexpert på P1 i i bilen häromdagen som sa att det är viktigt att man motionerar så man kommer upp i flås, inte bara softtränar (som jag brukar vara bra på..). Men det kändes som ett för stort projekt att åka hela vägen till gymet där jag har kort för att träna. Så det blev faktiskt så att jag stack ut och joggade. Sist jag provade kunde jag bara springa typ 1,5 min (!) – det var väl något år sen. Två bebisar inom 16 månader har väl tagit ut sin rätt..

Men idag sprang jag faktiskt ca 25 minuter utan att stanna! Att jag kommit igång och cyklat så mycket sen i somras har gett effekt och byggt upp min kondition utan att jag tänkt på det så mycket. Min kropp verkade tycka det hela var lite ovant, och benen kändes som bly i slutet (kanske delvis p.g.a. asfalt och inte topp skor), men men jag är nog rätt ringrostig också. Men flåset och konditionen var helt ok kul nog.

Gav ny kraft och nya endorfiner kände jag också, så det kommer nog bli fler rundor framåt.  Jag föredrar egentligen olika pass på gym, men man kan inte slå enkelheten med att bara gå ut och springa.

Behöver nog några nya joggingskor.. jag tyckte dessa var fina, vad tycker du?

images-16images-15images-11images-8

Vem vet kanske jag kan bli av med några ”gravidkilon” till (om jag nu fortfarande kan skylla på det hehe). Ok dags att lägga sig, kram 🙂

3 thoughts on “Ett historiskt ögonblick – jag har joggat! :)

Comments are closed.