Ett litet jul-jam lyssna här! Jag sjunger :)

Jul-jam med farsan och syrran 🙂

Min pappa Erling Ribbing är jazzmusiker så jag har vuxit upp med jazzmusik på högsta volym på lördag- och söndagsmornarna i huset i Täby där jag vuxit upp. Mamma har spelat piano och varit pianolärare och spelat klarinett och t.om. lärt ut det också. Hon sjunger nu fortfarande i gospelkören jag har varit med i i många år.

Jag har sjungit många år i gospelkör, sjungit mycket själv, i band och haft olika gigs. För några år sen gick jag även en 1-årig sångutbildning på heltid för att utvecklas som sångerska. Tacksam att vi är så många i familjen som gillar musik och att jag fötts med musikalitet och att kunna sjunga. Alla vi fyra syskon är musikaliska och kan sjunga – så brukar det nog inte alltid bli, även om båda våra föräldrar är musikaliska. Vet inte riktigt hur musikaliska Laura och Wille är än, men är rätt säker på att Laura har det lite i sig i alla fall. Wille är vi lite mer osäkra på, men det kanske kommer – hoppas det! 🙂