Färg- och tapetshopping

On my way to do some shopping! :)
On my way to do some shopping! 🙂

Idag har jag varit iväg och letat efter tapeter och färg till renoveringsobjektet jag jobbar med. Bara älskar tapeter! Men jag blir nästan tokig, för vill ha så många! Var på Måleributiken i Alvik. de har så fina grejer.

Tittade i massor av tapetböcker så jag fick ont i armen (de är så tunga att lyfta). Men det var himla kul. Var lite trött idag dock pga sömnbrist så kände mig lite grötig i huvudet.. Jag kom väl lite närmre beslut för tapeter och färger i olika rum i alla fall, men det kommer bli många fler shoppingdagar innan det blir klart.

Lovely tapeter! :)
Lovely wallpaper! 🙂

 

Alltså hur underbar är inte den här?
Alltså hur underbar är inte den här (vet inte om ni ser att det är guld-omskinnsmönster på blommorna).

Jag dog nästan när jag såg dessa barntapeter, Åh! Laura ska banne mig ha den med enhörningarna på i sitt rum en vacker dag! 🙂

Unicorns, pink, purple & glitter wow! :)
Unicorns, pink, purple & glitter wow! 🙂
Och kolla den här med hundar och katter på. Något för Wille kanske :)
Och kolla den här med hundar och katter på. Något för Wille kanske 🙂

Men nu var det iofs inte barntapeter jag skulle hitta idag..

Vissa rum ska målas, så kollade på fin väggfärg
Vissa rum ska målas, så jag kollade på fin väggfärg.

Kolla den här coola metallicfärgen, som swipas upp på ett speciellt sätt så det blir de här jättefina effekterna! Svårt att bestämma sig när det finns så mycket fint! 🙂

img_7808

 

Och kunde inte låta bli att titta på de otroligt fina prydnadskuddarna. Bara älskar kuddar! Det finns så många fina att man blir tokig! 🙂

img_7820

 

Hur cool är inte den här lejonkudden? :)
Hur cool är inte den här lejonkudden? 🙂