Fått ny kraft av mina nätverk och mina vänner

Skönt med fredag och helg och tänka på annat än jobb. Få mer tid med barnen, stanna upp och vara här och nu och njuta av våren och allt. De behöver också ett break ifrån dagis och få vara hemma och ta det lugnare några dagar.

Barnen vill alltid leka lite på dagis gård när jag hämtat dom. Vilda gullungar 🙂

Har haft en otroligt lång ”hög”-period – ja egentligen sen jag startade upp firman igen i mitten på januari. Men den sista tiden har varit lite mer upp-och-ner. Vet inte om våren kan skapa lite mer oro o.s.v. Jag har i alla fall känt mig lite mer orolig och så för både den ena och det andra och t.o.m. haft svårt att sova. Jag som faktiskt hela mitt liv i stort sett haft perfekt sömn. Igår låg jag och möblerade olika homestaging som jag ska göra veckorna som kommer i huvudet och kunde typ inte sluta. Alltså det är ju kul också såklart men skulle behöva släppa också för att kunna sova såklart.

Jag har hört att det ska vara extra stressande att vara ensamt ansvarig för olika jobbprojekt och så. Jag älskar friheten och mitt jobb, men det är mycket att hålla reda på och man får inte glömma något (helst). Nästa vecka ska jag tömma hela min renoveringsobjekts-lägenhet, som förutom möblerna jag använt för att staga den har lämpat in alla mina övriga stylinggrejer. Jag har haft det som förråd nu ett tag.. Men nu måste det packas och flyttas allting nästa vecka. Det blir ett stort jobb. Jag kommer mellanlanda med alltihop på ett lagerhotell typ.. i väntan på att förhoppningsvis få lokalen jag vill renovera upp som jag skrivit om innan. har inte fått 100% besked om det ännu. De skulle kolla efter fuktskador och allt möjligt innan jag kunde få flytta in och så måste vi komma överens om hyran.. Ja håll tummarna för att det blir bra. Sen ska jag homestaga huset som vi renoverat upp på landet inför försäljningen. Det ska bli superkul att jobba med! 🙂

Jag känner mig bättre idag än de senaste dagarna. Idag har jag delvis jobbat med möbler och målat om stolar o.s.v. men sen har jag tagit tid också att ägna mig åt min andlighet och varit och fikat med några fina vänner. Det ger så mycket att bara vädra/ventilera vad man känner och lyssna lite på andras issues och höra andras idéer om allt möjligt. Idag har jag t.ex. fått höra en massa om min väninnas nyttiga kostvanor och hur hon tänker angående relationer. Sådana möten med ”utbyten” tror jag är otroligt viktiga för att släppa sin ”självbubbla” och ”öppna upp sin värld”. Vissa som tycker att typ att ”fika” och umgås med vänner eller vara delaktig olika nätverk inte ger någonting missar en massa tror jag. Jag får massor av stöttning, ny kraft, nya idéer och även jobb genom mina vänner och mina nätverk. Rätt häftigt hur det funkar! 🙂

Hoppas du har det bra och får njuta av en fin vårhelg! Kram

Förresten Ribbing Stylings nya hemsida är i stort sett klar klicka här för att se den! Anlita oss gärna för hjälp med styling inför försäljning av din bostad. info@ribbingstyling.se 070-734 05 21

7 thoughts on “Fått ny kraft av mina nätverk och mina vänner

  1. It is advisable to retain a log of one’s fears and become straightforward in taking the doubts which you think may affect your leadership skills. Eliminating doubts This can be therefore as the first step often handles acknowledgement. It will take humility to tell the truth about these specific things, and eliminating them becomes secondary. You consider now on how you are to eliminate the said concerns in your life being a leader, and also you do that by being alert to the occasions where these fears overrule your emotions and view as a leader. Have patience with yourself if you discover yourself struggling to overcome your doubts straight away. Thus, it sometimes becomes a trial and error and conviction is a great trait that you’re studying when you deal with the anxieties. In working with your doubts, you are gaining energy and wisdom like a head. For you really to keep on performing an excellent work, you need to additionally take time to reward yourself for being an improved leader.
    buy house essay

Comments are closed.