Fick ägna mig åt en ”toppline” ikväll – träffa en go väninna

img_8850

Fick gå iväg ikväll för Mange jobbade för en gångs skull bara dagtid och kunde vakta barnen på kvällen. Apropå dagens självutvecklingssession så ägnade jag mig åt en av mina topplines ikväll – gjorde grejer jag gillar att göra, som ”livar upp” mitt liv.

Jag träffade en mysig tjejkompis och åt goda tapas. Det ger mycket att bara prata och dela med varandra, alla tankar och känslor, det som trycker och allt man är glad för också. Sen var vi på en andlig ”sharing-grej” ihop.

Jag kände mig lite stressad innan och under ”mötet” var jag bitvis lite rastlös.. men det var väldigt fint och jag märkte efter att jag kände mig mycket gladare. Det märkte jag när jag pratade och skojade med folk när ”mötet” var slut. Otroligt vilken effekt det har när man går på såna grejer där man stillar sig, får ventilera allt man känner och får lyssna på andra. Man helas utan att man tänker på och får ny kraft.

Tips att du hittar något sådant forum. Det finns t.ex. sharing-grupper i kyrkor och på new age-aktiga ställen. Jag vet att Katarina Kyrka har något som heter ”Livsstegen” som är öppen för alla. I Livsstegen får man göra ett självutvecklingsprogram och så har de även ”sharing-samlingar” också. Om du är en beroende-människa finns det såklart en uppsjö med 12-stegs program som hjälper dig med just ditt beroende.

Jahapp det var en liten kvällsuppdatering från mig. Kram och God natt 🙂