Fick färginspiration idag!

J-klar vilken rivig dag det varit idag vädermässigt! Man känner att man lever om man säger så. Jag är rätt opraktiskt lagd också så alla våra paraplyer har typ försvunnit etc.. Jaja, får väl köpa in några.

Var idag på en pressfrukost. Blir inbjuden till sånt för jag är stylist, inredare och bloggare. Rätt kul att få se nya färgtrender och få inspiration.

Älskar ju färg även om Alcros nya kollektion av färger för 2018 inte helt är i min smak. Känns som lite för mycket 70-tal. Har lite svårt för Oranget, aprikos, terrakotta o.s.v.

Fast vissa av trenderna/ färgskalorna känns rätt för mig. Som att lägga in mer mörka toner i inredningen. Här är exempel på en dämpad, mörk, lugnande färgskala. Bara vitt och ljusgrått funkar inte längre.. för tråkigt och för kall känsla.

Gillar dock inte alla de här färgerna.. alla har ju sina favoriter. Den mörkblå-lila färgen tycker jag är dösnygg t.ex.

Fick lite inspiration. Har funderat länge på att måla om mitt matbord – vitt lite klassisk stil. Och efter frukosten hos Alcro bestämde jag mig för att köpa en burk i en dov mörkblå nyans. Tror det kan bli snyggt. En liknande nyans som på den är sideboarden här blev det.

Bara vitt, vitt funkar inte längre. Inte för mig i all fall.

God frukost bjöds vi på. Smoothies, grynblandningar med frukt och yoghurt, smörgåsar, kaffe o.s.v.