Fint men känslosamt att fylla år

Idag fyller jag år.. hurra 🙂 så Mange och pluttarna kom in och sjöng och hade gjort en gullig födelsedagsbricka. Rörande. Jag är tacksam att jag har en familj som kommer in och grattar mig på morgonen och blir tacksam för att äta frukost med mina två gulliga barn sen. De tyckte det var spännande och försöker förstå det här med ”happy birthday” och så. Försökte förklara att nästa gång är det Lauras ”Happy birthday och så och de var med och försökte sätta sig in i det.

img_8237-1

Det blir alltid lite känslosamt att fylla år. Man tänker på livet och hur det ser ut och hur det varit och hur det blivit. Man blir också påmind att man blir äldre och ska ta vara på livet, för det är inte för evigt och man vet ju inte hur länge man kommer leva.

Bilden här under är för några år sen när jag hade en födelsedagsfest. Då var jag mera ”people-pleaser-tjejen”, som alltid skulle ordna fester när jag fyllde år för att känna mig omsvärmad, få massor av fina snittblommor och presenter, vara populär och för att ses som det. Jag har fortfarande den delen i min personlighet att jag vill att folk ska gilla mig, men idag försöker jag i alla fall sträva efter att inte hela tiden ha som mål att verka bra utåt och göra grejer för att hålla upp en fin/cool fasad. Jag valde i år att inte ”stressa fram” någon fest. Vi har så mycket med barnen och allt ändå, så det behöver vi faktiskt inte göra. Det blir nog bara ett mindre firande i helgen med några vänner och Mange ute på stan. Skönt att släppa på pretentionerna. Allt har väl sin tid typ.

nyjagcupcakes

Men fest-eran var såklart kul också och jag kan också ibland sakna den galna, vilda, ansvarsbefriade, (och barnfria) singeltiden..

Kolla förresten vilken fin grattishälsning jag fick på Facebook – ifrån en andlig vän som har väldigt mycket kärlek i sig så han har möjlighet och viljan att låta det spilla över på mig 🙂

Grattis Fina Härliga Helt Fantastiska Cilla
Jag önskar dig en Strålande Skön dag
fylld med Kärlek, Passion och Glädje <3
ღ˚ •。* <3 ˚ ˚✰˚ ˛★* 。 ღ˛° 。* ° <3 ˚ • ★ *˚ .ღ 。 <3
Fest, Bubbel och Fyrverkeri!
Hipp Hipp!
Hurra 🙂 Hurra 🙂 Hurra 🙂 Hurra 

Så gulligt 🙂