Firar du dina framgångar? Jag gör det nu med en karamelllatte!

Känner att jag efter en lite låg-period har FLOW igen! 🙂 Igår var det REKORDMÅNGA läsare på bloggen – har jag så många per dag betyder det att glammamman är uppe över 2300/ veckan! Så kul! Dags att fira! 🙂

Igår blev jag inbokad på en jobbintervju jag var på nyss, alltid givande att gå på. Inte säker på att just det här jobbet i fråga var riktigt min grej men hon (rekryteraren) hade även flera andra jobb som kan vara intressanta för mig. Fick även tips av vänner om andra jobb. Dessutom är det en ascool, duktig, framgångsrik kvinna som vill starta ett AB med mig 🙂

Känns som att det haglar av möjligheter igen! Bara man öppnar upp för dom och flyttar fokus från problemen till möjligheterna – kan man se dom och så attraherar man in fler! Jag behöver påminna mig själv om det här ofta.

Är du öppen för möjligheterna till framgång, lycka, sinnesro, underbara relationer o.s.v.? Att du kan få allt du vill i livet? Och så gäller det att handla därefter och följa sin intuition. Det kommer inte bara flyga in ”stekta sparvar i munnen” som kungen sa väl haha 🙂 Nyckeln till framgång har jag hört är att ha nära mellan tankar/idéer och handling. Att våga tro på sin intuition är viktigt tror jag.

2 thoughts on “Firar du dina framgångar? Jag gör det nu med en karamelllatte!

  1. Men hur gör man för att bryta en ”låg” period? Tycker jag har haft flow ett tag, sen vaknade jag plötsligt i måndags och det var liksom borta?! Nu kämpar jag varje dag och känner mig låg, för några dagar sedan flög jag fram… Kram och tack för bra blogg!

  2. Hej Susanne, tack för din kommentar! Jag har nog inget mirakelmedel mot att känna sig låg ibland. Tror kanske det tom är meningen – en signal att vi ska ta det lugnare, lyssna mer inåt osv. Jag försöker bara fortsätta göra bra saker och acceptera att vi har hormoner och allt möjligt som ställer till det och det är nog en del i att vara människa. Stor kram till dig ❤️

Comments are closed.