För bra för att vara sant! :)

Hej och hå, vad jag är slut nu. Jobbat som en gnu idag igen.. Det är så himla kul! Känns så rätt! 🙂 Fattar inte hur jag höll på att fastna på ett tråkigt kontorsjobb när man kan vara så här kreativ och bara vara den jag är och det jag är född till! 🙂 Men men, lite intensivt nu oj oj nu har jag två homestagings att göra den här veckan plus att jag ska jobba en del med huset i skärgården som vi håller på och renoverar.

He he.. men är ju sant! It works! 🙂 Anlita Ribbing Styling nu för att maximera försäljningspriset när du säljer din bostad. info@ribbingstyling.se 070-734 05 21

Började dagen med åka till en lägenhet i Hägersten som jag ska homestaga. Det är en homestaging nivå liten som det kallas i Ribbing Styling termer.. men det är ändå mycket som görs. Jag coachar dom i vad som ska tas bort/ rensas, sen kommer jag in med mattor, tavlor, andra textilier, belysning, blommor, vaser, prydnadskuddar, plädar, dekorationer o.s.v. Även balkongen görs fin. Det har kommit lökväxter redan nu i blomaffärerna – åh jippi – äntligen ett vårtecken! Tänker att jag kommer nog styla lite mer sådana blommor trots att det är isig vinter fortfarande.. Ser fint ut på bilderna och ger en positiv vår-vibb som ger en positiv känsla. Jag gick igenom lägenheten med kunden och planerade vad jag behövde ta med mig för att göra lägenheten så fin som möjligt till fotografering och visningar.

Sen åkte jag iväg för att rita upp, planera och beställa köket till skärgårdshuset. Åh det kommer bli himla fint tror jag. Jag ska visa skissen framöver.. kom inte åt den nu av någon anledning.. Det blir lite lantlig style med luckor i offwhite, ljus-grå aningen melerad bänkskiva, porslins-ho och handtag och blandare i metallfärg. Blandaren är i fin klassisk stil. Det kommer också finnas en köks-ö med lite mer förvaring och lite bordsyta där man kan sitta. Hihi, så spännande ska det bli att se hur det blir på plats! Can’t wait! 🙂

Sen var jag i en del affärer och köpte en del rekvisita till stylingarna jag ska göra. Även matbord, lampor, blommor, lampor.. Hela bilen är full av grejer just nu.. men imorgon ska de iväg till stylingen i midsommarkransen och så ska lämna någon grej i Vasastan också redan imorgon till stylingen där (som ska göras i slutet av veckan). Fick t.om. halvt som halvt säga nej till ett homestaging-jobb idag.. eller jag sa att den här veckan blir svårt men det går bra nästa vecka – annars kan en kollega ta jobbet.. Hoppas vi får jobbet i alla fall. Lyxproblem verkligen. Jag som inte ens börjat med någon marknadsföring eller så sen jag nystartade upp Ribbing Styling. Men jag får väl ta det när jag har tid.. och huvudsaken är ju att man är busy och har jobb.. Jobbar på att få någon som kan uppdatera hemsidan o.s.v… det var ett tag sen det gjordes.

Ok det var en liten rapport ifrån mig. Hoppas du har det bra och trivs med vad du gör. Kram

2 thoughts on “För bra för att vara sant! :)

  1. Vad roligt att du har vågat lämna tryggheten och jobba med något som du verkligen brinner för En smula avis😊

Comments are closed.